2777
2789

چای گلستان قرمز برای مهمونی هام استفاده میکنم با هل و زعفران خیلی خوش عطر و طعمه

برای خودمون فقط چای لاهیجان و چای به میخوریم

برنج هم هاشمی فقط دوست دارم

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چای گلستان قرمز برای مهمونی هام استفاده میکنم با هل و زعفران خیلی خوش عطر و طعمه برای خودمون فقط چای ...

چای لاهیجان ، مزش خوبه؟ چای ایرانی رو باید چطور دم کرد؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
چای لاهیجان ، مزش خوبه؟ چای ایرانی رو باید چطور دم کرد؟

خیلی خوش عطر و بو میشه من اینطوری دم میکنم اول برای هر نفر یک قاشق مرباخوری میریزم و با آب سرد میشورم حدود ده دقیقه میزارم روی بخار سماور تا عطر و بوش آزاد بشه و بعد آب جوش را میریزم اینجوری هم رنگش آزاد میشه هم بوش

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

من چای ساقدوش میخرم. چند مدل داره، از این نوع جعبه سبزشه.

برنج هم ایرانی از کلی فروشی میخرم اسمش برنج هاشمی فلاحی فریدونکاره.

چای کیلو ۹۰۰ تومن

و برنج کیلو ۳۵۰ تومن بود سه ماه قبل خریدم.

در ضمن مصرف من خیلی کمه، یک کیسه برنج ۱۰ کیلویی تو ده ماه میره

من چای ساقدوش میخرم. چند مدل داره، از این نوع جعبه سبزشه.برنج هم ایرانی از کلی فروشی میخرم اسمش برنج ...

چقدر کم میخورین

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش