2777
2789
عنوان

طلا شد پونزده میلیون گرمی🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم میخواستم طلاهامو بفروشم برای خونه.

الان میگه تکلیف مملکت معلوم نیس، بذار طلا و سکه و دلار بالا سرم باشه ک اگ ی روزی اتفاقی افتاد و خواستیم فرار کنیم از ایران، راحت بتونیم چنج کنیم

خدایا ما مجردا آرزو داریم خب😔

ببین متاهلی با مجردی خیلی فرق داره .

تو متاهلی از دوست و دشمن عقب نمونی .پول پیش خونه .ماشین وسایل خونه خرج شکم و مریضییییییی

خیلی عذر میخوام این مثال رو میزنم ازدواج مثل توالته اونی که تو هست میخواد بیاد بیرون .اونی که بیرونه میخواد بره تو

خیلی سخت شده خیلییییییییی

صبرر کنید پسره وضعش خوب باشه وگرنه زمان اینکه که با هم میسازیم خیلی وقته گذشته الان عقب بیفتی دیگه تمومه همه پا میزارن تو سرت میرن بالا

نگید تنهاییم و فلان خیلی از متاهلها تنهان .مردها انقدر میدون که دیگه حوصله این کارها رو ندارن

بعد سالی یکبار حقوق اضافه میشه اونم با هزار منت دو ماه بعدش اجناس دو برابر میشه حقوق ها شده 100 دلار

من با مدرک کارشناسی ارشد

حقوقم به دلار تقریبا ۳۰ دلار

۴ میلیون حقوق میگیرم. باورت میشه؟

و به این حقوق واقعا احتیاج دارم چون هیچکس نیست که بهم پول بده و شرایط زندگیم طوریه که نمیتونم برم جای دیگه کار کنم. وگرنه کار نمیکردم.

مجبورم.

اونوقت چهارتا بی پدر میان میگن وااااااییییی نهههه. ایران گل و بلبل و آباده.

برو کشورهای اروپایی ببین تو مترو میشاشن. دستشوییشون هم شلنگ آب نداره.

به خدا مغزشون در همین حده.

گیر کردیم بین یه مشت حیون

ببین متاهلی با مجردی خیلی فرق داره .تو متاهلی از دوست و دشمن عقب نمونی .پول پیش خونه .ماشین وسایل خو ...

اره واقعا پول جز الویت هامه نمیخام اشتباه مامانمو تکرار کنم طعم مستاجری چشیدم دیگه نمیزارم بچم بکشه

ولی خب ازدواج قسمته واقعا اینکه یه پسر خوب و پولدار ازم خوشش بیاد بستگی به قسمت خدا داره

دختر عموم ازدواج کرد با یه همچین پسری یه خونه دارن عین کاخ میمیونه کمه کم ۳میلیارد براش طلا خریده اخلاق هم نمونه اس بین فامیل من اگه ازدواج کنم باهاش مقایسه میشم و این اذیتم میکنه چجوری یه شوهر مثل شوهر اون پیدا کنم😂

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

من با مدرک کارشناسی ارشدحقوقم به دلار تقریبا ۳۰ دلار۴ میلیون حقوق میگیرم. باورت میشه؟و به این حقوق و ...

4 میلیون کرایه تاکسی هم نمیشه اگه کلان شهر زندگی میکنی حتماً کارتو تغییر بده الان کسی زیر بار حقوق 20 میلیونی هم نمیره چه برسه به 4 میلیون

کاربر اقام 

4 میلیون کرایه تاکسی هم نمیشه اگه کلان شهر زندگی میکنی حتماً کارتو تغییر بده الان کسی زیر بار حقوق 2 ...

کرایه ماشین نمیدم.

توی ساختمون خودمونه.

ببین من که از زیر خط فقر رفتم صفحات بعدش... من کلا پَرتم. من هیچ.

ولی ۲۰ تومنم هیچی نیست. اگه طرف زن و بچه داشته باشه ۱۰ روز هم نمیتونه با حقوق ۲۰ تومنی زندگی کنه.

کرایه خونه و...

من خیلی خستم.

دیگه هیچی درست نمیشه.