2777
2789
عنوان

جای دوستم باشیذ چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پنج ساله ناشزه سداذگاه درخاست طلاقش بدون بخشش مهریه قبول نکردشوهرم میگ مهریه نبخشی طلاق نمیدم

عزیزم خواستگار درست و حسابی داره که میخاد طلاق بگیره؟؟؟؟ اگه نداره چرا طلاق براش مهمه هروقت خواستگار دریت و حسابی و معقول اومد و باهم حرف زدن و قول و قرارا گذاشته شد و مطمئن شد مرد مناسبیه و از چاله در نمیاد بیفته توی چاه اونموقع در مورد بخشش مهریه تصمیم بگیره. وگرنه الان دلیلی نداره برای بخشش مهریه

بیین قرآن خدا غلط نمیشه که ازدواج مجدد نکنه ..مهریه رو بگیره و سرکار حتما حتماااا بره .در ضمن اون مر ...

ب موقع ماهی ۲۰ میلیون میده

چون شغلش دولتیه

خودکار محل کارش میریزه ب حساب دوستم

عزیزم خواستگار درست و حسابی داره که میخاد طلاق بگیره؟؟؟؟ اگه نداره چرا طلاق براش مهمه هروقت خواستگار ...

پنج ساله خونه پدرشه

خاستکار نداشته

البته بیکارو همش خونه بوده

میگ شاید چون طلاق نگرفتم خاستگاذیم نمیان

پنج ساله خونه پدرشه خاستکار نداشته البته بیکارو همش خونه بودهمیگ شاید چون طلاق نگرفتم خاستگاذیم نمیا ...

از کجا میدونن طلاق نگرفته ؟؟؟ بنظرم وقتی خونه پدرشه احتمالا فک میکنن طلاق گرفته که ۵ ساله خونه پدرشه

الان ینی بگم طلاق نگیره تا کیس پیدا شه؟

والا من نمیدونم هرچی تصمیم خودشه ولی من بودم طلاق نمیگرفتم تا یه مرد مناسب بیاد خواستگاری . توی این گرونیا خواستگار خیلی کمه هزینه های زندگی بالاست شاید اصلا نشه ازدواج کنه وگرنه الان طلاق بگیره و بمونه خونه باباش چه توفیری براش داره؟؟؟ حداقل ماهی ۲۰ تومن بابت اونهمه ازار و اذیت ازشون میگیره و دلش خنک میشه یه پس اندازیم برا آیندش میشه