2777
2789
عنوان

عجب گیری کردیما از دست قد نینی سایتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 19 پست
نه عزیزم برای دندان می خونم.. پزشکی سال تحصیلش تا رسیدن به درامد به شدت بالاست و فقط عمرمو هدر میده. ...

پس چرا همون سال کنکور تجربی ندادین؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

دندان خیلی پولسازهولی فرسودگی دارهدوباره ۶ سال بخونین!به نظرم عمرتون هدر می ره ای باباخیلی موقعیت خو ...

چی بگم والا...

من یه سگ جونی ام خبر نداری عزیزم.. درس غلط کنه منو فرسوده کنه😁😁😂😂😂😂

دروغم نگم تفریحم درس خوندنه نه مشغله م.. کلا با درس خوندن حال می کنم😁😂

حالا شایدم نشد من فقط دارم تلاشمو می کنم.. امیدوارم که نتیجه بگیرم...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا همون سال کنکور تجربی ندادین؟

ببخشید ببخشید ولی خر بودم..😁

اون موقع کله م باید داشت می گفتم الا و بلا می خوام برم پی علاقه م..

علاقه مم بهم گفت اناناس😁😂😂😂

حتی اون دوران مامانم خیلی باهام مخالفت کرد ولی من پاش موندم..

بچگی کردم دیگه.. الان خودمم می گم برگردم تجربی رو ادامه میدم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چی بگم والا...من یه سگ جونی ام خبر نداری عزیزم.. درس غلط کنه منو فرسوده کنه😁😁😂😂😂😂دروغم نگم تفر ...

منم واقعا درس خوندن برام تفریحه😁😁

ولی شما شریف قبول شدین

حیفه

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

ببخشید ببخشید ولی خر بودم..😁اون موقع کله م باید داشت می گفتم الا و بلا می خوام برم پی علاقه م..علاق ...

چه عجیب

خب مگه علاقتون نیست؟

فقط بخاطر بازار کار می خواین بیخیال بشین؟!

مطمئنا ایران هم کار پیدا می شه

اگه هم نشد با مامان مهاجرت کنین...🤍