2777
2789
من شاهینمو فروختم دادم طلا الان طلاهام ماشاالله میشه باهاشون از تهران خونه خرید اما من فقط ۲۶ گرمشو ...

فقط اشتباه نکنی خونه تو تهران بخری الان حماقت محض این کار طلاهاتو دو دستی بچسب فقط

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صبح فروختم ۱۴ و پانصد الان شده پانزده منو چی میگی ک از دوساعت پیش ۱۶ میلیون ضرر کردم خخخخ

واای چه حرص میخوری من چی بگم یه سال و نیم نشده آپارتمان خریدم برای سرمایا گذاری نیازم نداشتم کلی سکه و طلا و نقره فروختم الان ۴ میلیارد ضررم 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 ۴میلیارد هنوز یه سال وونیم نشده باورشم سخته

خانماااا دلم گرفته آخه چرا ما از کجا میدونستیم طلا و سکه میره بالا خونه راکد هست من و شوهرم کار میکردیم بجای توشگذرونی و سفر خارجی و کوفت زهرمار وولباس و لینا بخدا هیییییییچ کار فقط میدویدم سکه و ربع و نیم خریدم جمع کردم یا سال و نیم پیش خودم به شوهرم گفتم بیا برا سرمایه گذاری آپارتمان بخریم ترسیدم سکه ها رو بگیره خونه هم داشتم بعد خودم گفتم پشیمون شدم ولی املاکیها گفتن بهش ملک خیانت نمیکنه تو یه سالو نیم ۴ میلیارد رفته رو سکه ها ۵۰۰تومنم نرفته رو خونه تازه اگه مشتری پیدا بشه آخه مگه مال حروم بود 😔😏😔😪😏😪😪😪😪😪😪تازه یه اپارتمانم شمال خریدم کوچولو اونم سکه و نقره فروختم سال ۱۴۰۰ اونم نمیره بالا آخه چرا

خانماااا دلم گرفته آخه چرا ما از کجا میدونستیم طلا و سکه میره بالا خونه راکد هست من و شوهرم کار ...

ببین ناراحت نشی از حرفما اما زوری نمیشه چیزی جمع کرد خودم با چشمام دیدم هر کسی یه روزی داره کم و زیادش دست ما نیست

ببین ناراحت نشی از حرفما اما زوری نمیشه چیزی جمع کرد خودم با چشمام دیدم هر کسی یه روزی داره کم و زیا ...

دقیقا وقتی آدم کم روزی باشه چون سال ۹۶ و ۹۷ و ۹۸ طلا داشتیم همه خونه میخرن طلا ثابت گفتیم لابد خونه خوبه حالا چندساله سرمایه ریختیم خونه و اینطور نمیگم پول زیادیه وولی خب برای ماو۷ میلیاردم یه خونه میشد لعنتی تازه زجر و درد و اعصاب خوردی خرید و با مستاجر و بنگاه سر و کله زنش هی پوف

۱۰ روز صبر کن ببین چقدر میاد روش

بحث روز نیست

منظورم ب ساله

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

ببین ناراحت نشی از حرفما اما زوری نمیشه چیزی جمع کرد خودم با چشمام دیدم هر کسی یه روزی داره کم و زیا ...

کاش به دور دنیا میگشتم میبینم اگه ۱۰تا سکه دوساله پیش دور دنیا میگشتم دور اقیانوس اطلس و کرمه ماه هم که میرفتم الان همون پول و خونه رو میتونستم با بقیه طلاهام بخرم

دقیقا وقتی آدم کم روزی باشه چون سال ۹۶ و ۹۷ و ۹۸ طلا داشتیم همه خونه میخرن طلا ثابت گفتیم لابد خو ...

نه بابا کم روزی چیه خداروشکر کن کن خونه داری انشالله جای دیگه سود میکنی دنیا همینه دیگه دست ما نیست یه بار ضرر یه بار سود

خانماااا دلم گرفته آخه چرا ما از کجا میدونستیم طلا و سکه میره بالا خونه راکد هست من و شوهرم کار ...

چرا دیدت منفیه؟

خدا رو شکر سه تا خونه داری

من ۶۰۰گرم طلام پوچ پوچ پوچ شد

خونه هم نداریم

ولی باز عمیقاً شکرگزارم

2790
2778
2791
2779
2792