2777
2789
مغازه ک خیلی خوبه . خرجتون ازش درمیاد غصه خوردن نداره . بسلامتی و دل خوش.

غصه فروش طلاهام رو ندارم بیشتر غصه گوشواره هام رو میخورم خیلی دوستشون داشتم مدلش خاص بود برام

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم پول یه دنگ میشد نه بیشتر کلی هم چک پاس کرد براش.

مال من پول به دنگ هم نمیشه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من میخواهم بفروشم خونه بخرم بنظرتون بهترین زمان کیه

بنظرم بازار ملک به این زودی رونق نمیگیره، من جات بودم فعلا دست نگه میداشتم

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
غصه فروش طلاهام رو ندارم بیشتر غصه گوشواره هام رو میخورم خیلی دوستشون داشتم مدلش خاص بود برام

خب کاری نداره ان شالله وضع مالیتون اوکی شد عکسش رو نشون طلاساز بده برات میسازن. فقط اجرتش بالا در میاد.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
از هفته پیش تا الان اگر هر گرم یک و نیم گران شده باشه صد و ده میلیون ضرر کردی

آره خب ولی وقت چک همسرم برای هفته پیش بود یعنی فروش طلاهام برای لحظه آخر بود ضرر هم کرده باشم چاره ای نبود من رو ۱۳ فروختم

بنظرم بازار ملک به این زودی رونق نمیگیره، من جات بودم فعلا دست نگه میداشتم

فعلا یعنی تا کی

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

خب کاری نداره ان شالله وضع مالیتون اوکی شد عکسش رو نشون طلاساز بده برات میسازن. فقط اجرتش بالا در می ...

خودش همین جوری اجرت بالا بود بسازی ازش خیلی بالاتر میاد همسرم اینجوری قبول نمیکنه میگه ضرره

برا یه پراید مدل ۸۵ قراضه

حالا تو برای پراید فروختی داداش احمق من طلاهای زنش رو الکی فروخت رو ۳ تومن الان نمی تونه بخره زن داداشم دوست نداره با ما ارتباط داشته باشه وگرنه من بهش میگفتم فروش طلا تا مجبور نشی نباید بفروشی هرگز من ۸ ساله ازدواح کردیم الان مجبور بودیم دیگه فروختم تو این ۸ سال یه گرم نفروخته بودم الکی

من صبح فروختم ۱۴ و پانصد الان شده پانزده منو چی میگی ک از دوساعت پیش ۱۶ میلیون ضرر کردم خخخخ

من وقتی که ۳ و ۱۰۰ بود ۴۰۰ میلیون گذاشتم بانک پدرم ترساندم گفت توافق میشه، ۷۷ گرم روی ۵ و ۲۰۰ خریدم، دقیقاً ۸۰۰ میلیون نفع کمتر،

وای ۱۶ میلیون حقوق یک ماه کارگره

آره خب ولی وقت چک همسرم برای هفته پیش بود یعنی فروش طلاهام برای لحظه آخر بود ضرر هم کرده باشم چاره ا ...

اون دیگه نیاز داشتیم بحثش جداست ولی آخرین لحظه باید پولو بدین

من میخواهم بفروشم خونه بخرم بنظرتون بهترین زمان کیه

۱۰ روز صبر کن ببین چقدر میاد روش

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

2790
2778
2791
2779
2792