2777
2789
عنوان

پس کی قیمتا وایمیسته

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 39 پست
بایدموقع رای دادن فکراینحاش میکردین....انتخاب غلط خودتونه بازم میگم خدارحمت کنه آقای ریسی رو

زمان رییسی ،ترامپ که نبود

اگه زمان اون ترامپ بود وضع همین بود

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌ وطنم✌ نه به حیوان ازاری 🐕🐕، محیط زیست🌱🌲 ،فمنیست👩🏻👩🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا حتما ترامپ میگفت بخاطر گل روی رئیسی مکانیزم ماشه رو فعال نمیکنم جنگ نمیکنیم

کاش دست از سرمون برداره

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌ وطنم✌ نه به حیوان ازاری 🐕🐕، محیط زیست🌱🌲 ،فمنیست👩🏻👩🏻

نه بابا حتما ترامپ میگفت بخاطر گل روی رئیسی مکانیزم ماشه رو فعال نمیکنم جنگ نمیکنیم

ربطی به جنگ و مکانیسم ماشه نداره . مکانیسم ماشه مهر فعال شده . و از جنگ هم ۶ ماه میگذره. والا زمان جنگ اوضاعمون خیلی بهتر از الان بود.

هر سال موقع بستن بودجه همین بازی کثیف رو راه میندازن منتها سالای پیش یه دفعه ۵۰ -۶۰ درصد میبردن بالا بعدش اصلاح میخورد الان از ۶۰ تومن رسوندن به ۱۳۷ یعنی ۱۳۰ درصد ، ول کن هم نیستن. دلیل این گرونی ها افزایش قیمت بنزین و حذف ارز ترجیحی هست که اون پزشکیان بی همه چیز موقع انتخابات گفت بنزین رو گرون نمیکنم ،گفت حقوق کارمندا و کارگرا باید به اندازه تورم افزایش پیدا کنه الان به ۲۰ درصد افزایش به زور راضی شده.

طرف خودش اومده میگه من هیچی حالیم نیست بعد مردم احمق بازم بهش رای میدن

ربطی به جنگ و مکانیسم ماشه نداره . مکانیسم ماشه مهر فعال شده . و از جنگ هم ۶ ماه میگذره. والا زمان ج ...

احمق رو به اکثریت میگی خیلی چندشید همین کار را رو کردید که مردم راضین هر بنی بشری رو انتخاب کنن غیر شما

احمق رو به اکثریت میگی خیلی چندشید همین کار را رو کردید که مردم راضین هر بنی بشری رو انتخاب کنن غیر ...

چندش طرز فکر توعه عزیزم .

اکثریت نمیتونن احمق باشن ؟

شما از انتخابت راضی هستی الحمدلله ...

تو چطور با چهار تا خط فهمیدی من کدوم طرفیم ؟

اصلا مگه مسابقه طناب کشیه که این طرف و اون طرف میکنیم.

عزیزم ریسی هم بود همین بود بایدن خیلی با ایران مدارا میکرد ولی ترامپ عملا دشمنی خودش رو با ما اعلام ...

اونهم مدارا نمی کرد یه جور دیگه زیر زیرکی دشمنی اش انجام می داد

اینها یکی رو بازی می کنه یکی زیر بازی می کنه وگرنه تو ظالم بودنشون شکی نیست

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اونهم مدارا نمی کرد یه جور دیگه زیر زیرکی دشمنی اش انجام می داداینها یکی رو بازی می کنه یکی زیر بازی ...

نه کلی پولهای بولوکه ایران رو پس داد برو بزن نت ببین مقدار فروش نفت ایران زمان بایدن و ترامپ قابل مقایسه نیست

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

من خودم مدتیه برای مبالغ خیلی کم از میلی استفاده میکنم؛

چون حتی با پول خرد (مثلاً ۱۵–۲۰ هزار تومن) میشه طلا خرید و نگه داشت. و کارمزد هم نداره

با این وضعیت گرونی طلا، حداقل اینطوری ارزش پولهای کوچیک کاملاً از بین نمیره.

اگر کسی خواست امتحان کنه، موقع ثبتنام یه کد هدیه هم داره که ۵ سوت طلا رایگان به دو طرف میده

(کد: milli-kim5o)

من خودم خریدم و هر وقت بخوام میتونم بفروشم، فقط گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره