2777
2789
عنوان

چقدر ما کم رو ها و کم حرف ها بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با دوستام و غریبه ها خیلی پر حرف هستم ولی با خانواده و فامیل کم حرفم واسه همین فامیل و خانواده فک ...

و منی که باهمه یه رنگم و همیشه حرف واسه گفتن دارم قدیما وراج بودم الان خدارو شکر خیلی بهتر شدم حرف نمیزنمم همه میخندن میگن یا حرف اون روزت افتادیم😅😅

وااای خیلی بده همیشه به این فکر میکنم کسایی که یک ساعت با هم حرف میزنن چی میگن دقیقا

یا کسایی که دو نفری باهم حرف میزنم من تو جمع دوستام هم دوس دارم ۳ نفر باشیم اون دوتا حرف بزنن من گوش بدم

ببین حالا خودتون چیزی نیست بیچاره اونکه با شماها زندگی کنه وای من لنگه شو دارم بدبختم کرده انقدر ازش ...

من با کسی ک دوسش داشته باشم خیلی حرف دارم بزنم اون مشکلی نیست با داداشمم خیلی حرف میزنم ولی چون چند هفته بود ندیده بودمش نمیدونستم راجب چی حرف بزنم . یعنی شوهرتون دوست نداره با شما حرف بزنه ؟ چ بد

منم تو جمع کنار کسی بشینم مدام ذهنم درگیره که چجوری سر حرف رو باز کنم اما نمیتونم مدام منتظرم تا بقي ...

من تو جمع فقط جواب سوال میدم اونا بپرسن من جواب میدم 😂

من با کسی ک دوسش داشته باشم خیلی حرف دارم بزنم اون مشکلی نیست با داداشمم خیلی حرف میزنم ولی چون چند ...

نه فهمیده جان .بحث بین ادم درونگرا برونگرا. از نطر تو ۴ کلمه حرف پر حرفی از نظر ما ۴ کلمه حرفی برابر لالی

نه فهمیده جان .بحث بین ادم درونگرا برونگرا. از نطر تو ۴ کلمه حرف پر حرفی از نظر ما ۴ کلمه حرفی برابر ...

خیلی عجیبه واقعا من با رفیقام تا ۴ صبح حرف میزنم خیلی دوست دارن کنار من باشن باهم حرف بزنیم پس شوهر تو انگار واقعا لاله ک حرف نمیزنه 😂😂

خیلی عجیبه واقعا من با رفیقام تا ۴ صبح حرف میزنم خیلی دوست دارن کنار من باشن باهم حرف بزنیم پس شوهر ...

۴ صبح تخخخخخخ حتما تو خواب ور ور میکنی میگی حرف میزنیم خخخخخخ خوابهای خوبی نمیبینی خخخخخخ