fati_shjr مدیر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 387 عنوان لباسشویی | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست بچه ها میشه لطفا راهنمایی کنین ماشین لباسشویی میخوام بخرم پاکشوما شنیدم خوبه مدل L9 میخوام بخرم ولی بین این و اسنوا گیر کردم تعمیرکار گفته اسنوا بهتره بنظرتون چیکار کنم ؟🤦♀️🤦♀️🤦♀️🥲 امروز | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسناااااااااا عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2440 مدلش باید بگی عزیزم یدونه ام جدیدتر اومده ۱۱ کیلویی میگن خیلی خوبه ولی من ۹ کیلویی میخوام بخرم اون گ ... یه عکس دیگ هست میشه بفرستم همینجا ببینید
fati_shjr مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 387 یه عکس دیگ هست میشه بفرستم همینجا ببینید مدلشو نمیدونی،؟؟؟؟بفرس ببینم
lindajooon عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 900 منم ۲۰سال پاکشوما داشتم عالی بود،دیگه آخریییا میووومد تو پذیرایی با مهمونا احوالپرسی میکرد،انقدر تکو ... من خودم هیچ کدوم ندارمسامسونگ دارم کره ای هستولی شنیدم ایرانی پاکشوما بهتر از اسنوا هستخودم هم وسایل دیگه اسنوا یکی دوتا داشتم دیدم چرت و بی کیفیت هستکلا برند اسنوا به درد نمیخوره هیچیش
عروس_عمه عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 2689 من خودم هیچ کدوم ندارمسامسونگ دارم کره ای هستولی شنیدم ایرانی پاکشوما بهتر از اسنوا هستخودم هم وسایل ... درسته،خدایی از پاکشوما خیلی راضی بودم