2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 21 پست
و عید شد ۱۱ و همه میزدن توی سرشون که چرااا نفروختن.چون بعد عید اومد روی ۸ و ۹الان همونا که نگه داشتن ...

عید آخرین بار شد 8 و نیم یادمه که دقیقا خرید زدم و بعدش رفت تا یه مدتی روی 6 و نیم 7 و دوباره برگشت

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
عید آخرین بار شد 8 و نیم یادمه که دقیقا خرید زدم و بعدش رفت تا یه مدتی روی 6 و نیم 7 و دوباره برگشت

طلا فقط برای بلند مدت خوبه.

کوتاه مدت ریسکه و سود چندانی نداره و فقط استرسه.

کسی که بخواد امروز بخره فردا بفروشه همون نخره بهتره.

چون طلای خام اولش سود ۲ درصد میکشن و اخرشم همینطور کم میشه ازش.

عملا فایده ای نداره.

ولی تو بازار های دیجیتال کمی کمتره که من اصلا اعتماد ندارم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث حفظ ارزش پول هست اگر طلا میگیریم بخاطر اینه که پولمون ریالی نمونه

بله حرف منم همینه ...وقتی پولون بیارزش باشه دیگه کسی حاضر نیست بره سمت تولیدیا پولشو بذاره تو بانک ... وقتی پولی هم تو بانک نباشه چطوری قراره وام بگیریم تا کی باید نگران باشیم طلا گرون شده دلار بالا رفت ...ما که دونفری کار میکنیم دیگه پولمون به خرید طلا نمیرسه انقدر که گرون شده...ولی امید وارم شما بتونید بخرید ..

طلا فقط برای بلند مدت خوبه.کوتاه مدت ریسکه و سود چندانی نداره و فقط استرسه.کسی که بخواد امروز بخره ف ...

کلا همیشه خرید طلا بلند مدتی بوده

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
کلا همیشه خرید طلا بلند مدتی بوده

پیش بینی رو حال کردی؟

الان چنده؟۱۴ و ۸۰۰

چند باز شد؟ ۱۴ و ۷۰۰

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

پیش بینی رو حال کردی؟الان چنده؟۱۴ و ۸۰۰چند باز شد؟ ۱۴ و ۷۰۰

دقیقا خودم چهارشنبه گفتم نهایت بیاد روی 14200 رفتم رو 14300 خریدم 5 شنبه

پیش بینی رو حال کردی؟الان چنده؟۱۴ و ۸۰۰چند باز شد؟ ۱۴ و ۷۰۰

پیش بینی تا عید چنده؟

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"