2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه اصلا بدترین کشور اروپایی از نظر اقتصادی هم باز یه ویژگی ای داره که از ایران بهتره. بگم میترکم

خب خواهر شما میگین یه ویژگی

ایران خخخخیلی ویژگی داره ک نشانه برتری هست

نه ما اروپا رفتیم نه اونا ایران اومدن

اما طبق تحقیقاتی ک انجام میشه، قطعا اینجا بهتره

افرادی ک میرن اروپا و.... خب حتما یسری تفاوتها میبینن اما گاهی این تفاوتها نشانه برتری نیست

منم فامیل و آشنا دارم تو کشورهای دیگه، زندگی در ایران رو بهتر میدونن

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

من اتفاقا برعکس، خیلی خوشحالم که اینجامچیزایی دارم که بقیه دنیا ندارن که منم اگه بگم میترکه تاپیکت

من نمیگم ایران بده ولی نظر من اینه. خیلی ها ایران از نظرشون بهتره . آدم باید جایی باشه که آرومه

چه کشوری رفتن؟

دو نفر رو سراغ دارم

هر دو اروپا بودن داخل دوتا کشور متفاوت

اتریش و نروژ

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

دو نفر رو سراغ دارمهر دو اروپا بودن داخل دوتا کشور متفاوتاتریش و نروژ

اتریش رو میتونم موافق باشم. فقط برای تحصیل پزشکی یا موسیقی خوبه.

ولی نروژ تعریف زیاد شنیده بودم. چه بدی هایی میگفتن از نروژ؟

یعنی واقعا افرادی هستن ک فکر می کنن خارج بهشته؟؟؟؟؟قطعا زندگی تو ایران، از خخخخخیلی جاهای دیگه بهتره ...

آره بابا مگه ندیدی چند سال پیش میگفتن حاضریم یه گاو باشیم توی مراتع سوییس تا این حد اینقد حقیر هستن

اتریش رو میتونم موافق باشم. فقط برای تحصیل پزشکی یا موسیقی خوبه.ولی نروژ تعریف زیاد شنیده بودم. چه ب ...

از ارتباطات افراد با همدیگه

فرهنگ عروسی و عزا

اقتصاد ما با اونها خیلی فرق داره مالیات و.....

درسته ما هم الان متاسفانه اوضاع اقتصادیمون خیلی بده

اما چرخه اقتصاد کشورهای اروپایی و آمریکایی هم خخخخخیلی نقص داره

منظورم اینه توی کشور لاییک و آزاد با قوانین برابر بدنیا اومده من حسرت میخورم بهش🥲

در دنیا جامعه لاییک و ازاد نداریم

هر سیستمی بنا به عرف و فرهنگ و اقتضائات خودش قوانین و باید نبایدهای خودشو داره

از پوشش بگیر تا بقیه چیزا

که به محض تخطی کردن از اون قوانین فرد باید جوابگو باشه زن و مرد هم نداره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

از ارتباطات افراد با همدیگهفرهنگ عروسی و عزااقتصاد ما با اونها خیلی فرق داره مالیات و.....درسته ما ه ...

عروسی و عزا منظورتون چیه؟ آدم قبل اینکه یه کشور بره درمورد همه چیش تحقیق میکنه یعنی اینکه نروژیا چجوری عزاداری میکنن انقدر مهمه؟ مگه بریم اونجا چند بار در سال به مراسم عزاداری یا عروسی دعوت میشیم؟

و درمورد قوانین ازدواج هم ، توی ایران مشکلاتش بیشتره از نظر من. همه باید عقد دینی کنن. ولی همین فامیل شما اگه مسلمان باشه توی نروژ میتونه عقد اسلامی کنه چون احترام میذارن حتی ظاهری هم شده به همه عقاید

و اینکه اونا در ازای مالیاتی که میدن خدمات خوبی دریافت میکنن. دندان پزشکی تا ۱۸ سالگی مجانیه و ... از خود سوئدیا و نروژیا شنیدم توی فضای مجازی

من فامیلمون ایتالیا رفته بود برگشت خب منطقیه چون ایتالیا هم فساد اداری اش زیاده درست مثل ایران و مشکلات مسکن مشابهی داره با ایران. ولی نروژ باورم نمیشه یکی بره خوشش نیاد

در دنیا جامعه لاییک و ازاد نداریمهر سیستمی بنا به عرف و فرهنگ و اقتضائات خودش قوانین و باید نبایدهای ...

موافقم.

من نمیخوام ایران رو تغییر بدم. ایران هم یه کشور مستقل پذیرفته شده در سازمان ملل هست با قوانین مستقل(درست یا غلط)

درمورد نوع لاییک بودن کشور های مختلف شنیدم و از فرهنگ ۵ ، ۶ تاشون خوشم اومد و شاید یه روز بتونم برم اونجا

عروسی و عزا منظورتون چیه؟ آدم قبل اینکه یه کشور بره درمورد همه چیش تحقیق میکنه یعنی اینکه نروژیا چجو ...

احترام به عقاید تا وقتی در اون جومع موضوعیت داره که اسیبی به باورهای خودشون نزنه

اخراج تبعه ایرانی خانم شیرین سعیدی از یکی از دانشگاههای امریکایی به علت دفاع از فلسطین و تمجید از ایران در چند روز اخیر اثبات حرف هست

یا وضعیت مهدیه اسفندیاری در فرانسه و چند ماه رنج و زندانش به خاطر یه حرف کوچول درباره غزه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

موافقم. من نمیخوام ایران رو تغییر بدم. ایران هم یه کشور مستقل پذیرفته شده در سازمان ملل هست با قوانی ...

تحقیقات بیشتری انجام بده

در همون اروپا و امریکا سالانه چندین تجمع اعتراضی انجام میشه حالا به هر دلیلی که اخر به خشونت کشیده میشه اونم جلو دهها دوربین و رسانه ، تو خیابون میبینی پلیس نشسته رو سینه یه زن یا از موهاش گرفته داره میکشه میبره بینی شو شکسته اما صدایی از کسی در نمیاد ولی همینا برای ایران باهزار تا نیرنگ و دروغ کاسه داغتر از اش میشن و به زن ایرانی القا میکنن که تو بدبختی !

سالانه ۲۷۰ هزار زن و دختر در امریکا گم میشن که اگه مهاجر یا رنگین پوست باشن پلیس حتی به خودش زحمت نمیده دنبالش باشه

چیزی که در اون جوامع زیاده ژست و فریب رسانه ای هست و بولد کردن زن به لحاظ جنسی به عنوان کالا برای تبلیغیات و بهره اقتصادی و اسمش رو ازادی گذاشتن

فریب رنگ و لعابها و دروغا رو نخور

زیر اون پوسته به ظاهر زیبا تعفه شدیدی نهفته هست