2777
2789
عنوان

چیکار کنم😭😞

130 بازدید | 19 پست

بچه ها این کسی ک دوسش دارم رو قبلا با پیج فیک امتحانش کردم خیلی راحت پا داد و گرم صحبت با اون شد حتی منو دیگه یادش رفت ینی ب وضوح دیدم ک من براش کمررنگ شدم و اهمیت نمیداد بهم . بعد چندین ساعت ی زنگ کوتاه میزد و میرفت دوباره سراغ پیج فیک .حتی اول ب اون روز دختر رو تبریک گفت ب من هیچ نگفت 😔

بهد میگفت من فکر کردم اون پیج فیک ی دختره ه..رزه س ک میخاد ب..ده و خودش خوشش اومده ک صمیمی بود باهام

منم بخشیدمش اما همین چن وقت پیش دوباره سر همین موضوع کات کردیم . دلم براش تنگ شده چرا ع یادم نمیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه که یادت نره اما تو داری احساستو برا کسی میذاری که بهت اهمیت نمیده عزیزم.نکن این کارو باخودت

اخه یجور وانمود میکنه انگار مقصر منم . میگه چرا امتحان کردی و من شدم مقصر .

اخه یجور وانمود میکنه انگار مقصر منم . میگه چرا امتحان کردی و من شدم مقصر .

خخخخخ بگو توازهمین امتحان مردود شدی.

ببین عزیز مردها عموما همینن.اگه رلته نمیگم برات مهم نباشه این مساله ولی اون بخواد با کسی باشه تونمیتونی جلوشو بگیری.پس یا برات مهم نباشه از بودن باهاش لذت ببر یا ترکش کن.شترسواری دولا دولا نمیشه

خخخخخ بگو توازهمین امتحان مردود شدی.ببین عزیز مردها عموما همینن.اگه رلته نمیگم برات مهم نباشه این مس ...

نه دیگه رلم نیس کات کردیم تموم شد رفت . ااره میدونم رفتاراش آنقدر اذیتم کرد ک دیگه تموم شد

خخخخخ بگو توازهمین امتحان مردود شدی.ببین عزیز مردها عموما همینن.اگه رلته نمیگم برات مهم نباشه این مس ...

اخه چطور میتونم کنارش باشم و از کنار بودن باهاش لذت ببرم وقتی ندونم با چند نفر تو داشتنش شریکم 😢