2777
2789
عنوان

وسایل نو

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست
کفش و لباس بگیرم مخصوصا کفش همونجا تو مغازه میپوشم شال بگیرم همونجا سر میکنم و میام من اینطوریم که ت ...

البته لباس هم اگه قابل پرو باشه نمیپوشم میارم یه بار میشورم

در مورد وسایل برقی مثلا همزن گرفتم فکر و ذکرم میشه که زود افتتاحش کنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

البته لباس هم اگه قابل پرو باشه نمیپوشم میارم یه بار میشورمدر مورد وسایل برقی مثلا همزن گرفتم فکر و ...

این ذوق آنباکسینگ رو باید فیلم گرفت 😂

همه چیز دان و فیلسوف × مولانا شناس × تاریخ شناس ×

این ذوق آنباکسینگ رو باید فیلم گرفت 😂

آره دقیقا بیشتر وقتها میدم بچه هام باز میکنن مخصوصا اگه با پست برسه دستم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
آره دقیقا بیشتر وقتها میدم بچه هام باز میکنن مخصوصا اگه با پست برسه دستم

عالیه این حرکت اصلا کاری نداشته باش بزار خودشون کلا بازش کنن من عوض اونا لذت بردم 🤣🤣🤣

همه چیز دان و فیلسوف × مولانا شناس × تاریخ شناس ×