2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مردای هووول سایت درخواست میدن🤣

همه ام همسن بابابزرگم🤣🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان مردای هووول سایت درخواست میدن🤣همه ام همسن بابابزرگم🤣🤣🤣

ن اتفاقا جووون و خوشتیپ با اجازت

کاربر آقا هستم امیدوارم ان شاالله هامون به الحمدالله تبدیل شه (الهی آمین)

ن اتفاقا جووون و خوشتیپ با اجازت

چه از خود راضی😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

هر طوری هم بیاد جلو ک شما وا نمیدین 😅

این منم دقیقا😂🤦🏻♀️

الان مردای سایت که فکر میکنن مسئول رفع تنهایی بقیه هستن شروع میکنن به درخواست دادن...

پارتنر خوب هم به موقعش میاد

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

حالا فک نکنی نیستیم خلاصه

چیز خوب هیچوقت داد نمیزنه که من خوبم😂

کسیم هیچوقت نمیگه ماست من ترشه

اون هندونس که داد میزنن تبلیغش کنن

طلا پشت ویترینه خودش بدون سروصدا خودنمایی میکنه😂

آره خلاصه گفتم بدونی

چیز خوب هیچوقت داد نمیزنه که من خوبم😂کسیم هیچوقت نمیگه ماست من ترشهاون هندونس که داد میزنن تبلیغش ک ...

منی ک ب کسی درخاست ندادم و اذیت نکن لطفا

بذار شبا راحت بخوابی 😂😂🤣

چیز خوب هیچوقت داد نمیزنه که من خوبم😂کسیم هیچوقت نمیگه ماست من ترشهاون هندونس که داد میزنن تبلیغش ک ...

نمیخام دینت بیفته گردنم خلاصه 😀