همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16148 عنوان ترکا میایید | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 29 پست سن گینه باشدادون 😭😂این یعنی چی تا جاییه که یادمه با اصلا گینه نداریم تو حرفامون من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم. امروز | 01:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16148 معنی نکنید دوستان بیا برو بیرون از تاپیک من😐 من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
سویل_ عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 3016 منو با کی اشتباه گرفتی؟! اسمت یادمه دیگه همونی که خیلی نایسه همین عکس پروفتم بودبیخیال حالا
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16148 معنی جمله رو میگم😂 وای اره مرسی😂😭 حواسم رفت به اون اصلا قاطی کردم من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
سویل_ عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 3016 چرا چون قبلا ایشون به ترکا توهین میکرد الان میگه خودم ترکم این کلمه رو نداریم البته بعیده ترک باشه همه ترکا معنی گینه رو میدونن
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16148 اسمت یادمه دیگه همونی که خیلی نایسه همین عکس پروفتم بودبیخیال حالا برو بیرون من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16148 چرا مریضه این کاربریم نزدیک سه چهارسالشه فقط همه میدونن من پدرم ترکه😐 چرا باید راجب خودمون بد بگم متاسفانه مریض همه جا هست من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
agha_hamed عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 1658 چی میگی چیو شروع کردم؟! ایکیوسان ترجمش بود کاربر آقا هستم امیدوارم ان شاالله هامون به الحمدالله تبدیل شه (الهی آمین)
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16148 واقعا ترکی؟ اره😐 پدرم ترکه مادرش اردبیلیه پدرش تبریز مادر خودم فارسه خودمم بینه فارسا بزرگ شدم ولی ترکم و یه چیزایی حالیمه من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16148 ایکیوسان ترجمش بود فهمیدم مهندس من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
agha_hamed عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 1658 فهمیدم مهندس بعد اندی سال آره کاربر آقا هستم امیدوارم ان شاالله هامون به الحمدالله تبدیل شه (الهی آمین)
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16148 بعد اندی سال آره همین مونده بود تو مسخرم کنی من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
agha_hamed عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 1658 همین مونده بود تو مسخرم کنی مسخره نکردم دختر خوب کاربر آقا هستم امیدوارم ان شاالله هامون به الحمدالله تبدیل شه (الهی آمین)
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16148 مسخره نکردم دختر خوب باشه پسرخوب من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.