2777
2789
عنوان

قضاوت ممنوع،سرزنش ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 36 پست
قربون خدا برم منم هر چیو منع کردم سرم اومد...ولی یه موقع هایی دیگ جو آدم و میگیره..فراموش می کنه..کل ...

خدا کمک کنه به اونایی که با سلیقه خودشون امشب تشخیص دادن کی جز ادم حساب میشه و کی نه.هووف

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

استارتر عزیز

من اصلا در جریان تاپیکتون و حرفایی که می زنید نیستم.جریان صیغه و اینا رو هم نخوندم ولی با این حرفتم مخالفم که میگه حالا من معرفی کردم چاقو که نذاشتم و ... مثل اینه راه و روش دزدی رو به یه نفر دیگه یاد بدی و وقتی دزدی کرد بگی زیر گلوش چاقو نذاشتم که.به هر حال شمام نقش داشتی دیگه.دزدی رو مثال زدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه شما اینو میدونید و به این زیبایی بیان میکنید ! ولی من یادم نمیره چجوری منو قضاوت کردید و دلمو ...

من قضاوتت نکردم خانوم محترم.

گفتم شما بارداری و حساس

اون خانومم مشکل داشت و دلشکسته

سوءتفاهم بود و داشتین بحث میکردین و خودتونو اذیت میکردین

نمیدونم چرا متوجه حرفم نمیشین

عجیبه.

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
استارتر عزیز من اصلا در جریان تاپیکتون و حرفایی که می زنید نیستم.جریان صیغه و اینا رو هم نخوندم ولی ...

شاید اگه شماهم اون متنو میخوندی مثل من فکر میکردی....

حس من، کار من، حرف من، درست بود یا غلط بازم کسی حق نداشت بهم فحش ناموسی بده و بعد خودشو پاک بدونه...اگه به نظرش صیغه بدِ ، فحش باید هزار برابر بدتر باشه

نه که خیلی راحت این فحشارو بلد باشه و به زبون بیاره😊

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋