مرسی عزیزم از رسم و رسوماتشون هم میشه بگین یعنی رو حجاب حساسن🫠
آره خانواده همسرم با اینکه خود اردبیل میشینن به شدت روی حجاب حساسن و وقتی من میرم باید با آستین بلندو لباس تا زیر باسنم باشه و شال تو خونه بگردم که میخوام خفه بشم، ماههای رمضان همه از کوچیک تا بزرگ روزه میگیرن و محرمم باید لباس مشکی بپوشی وگرنه براشون خیلی غیرعادی میشی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله قسمتت هرکی هست آدم خوبی باشه برای زندگی و خوشبختی رو حس کنی
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن
چشم هم چشمی بین شون چطوره؟من با چنتا اردبیلی ارتباط داشتم ویژگی مشترک همشون همین چشم هم چشمی بود!
بله متاسفانه چشم و هم چشمی و تجمل گرایی و برای دیگران زندگی کردن توشون زیاده. و اهل حرف و حدیثن. ولی من تو خیلی از آدما دیدم که حالا اهل شهرها یا شهرستانای مختلفن. اما درکل بین ترکا خیلی زیاده این موضوع
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن
آره خانواده همسرم با اینکه خود اردبیل میشینن به شدت روی حجاب حساسن و وقتی من میرم باید با آستین بلند ...
همسر من اردبیلیه، تاحالا یکبار هم در مورد لباس من نظر نداده. ولی پدرم حساسه ،باز به همون اندازه مادرم آنچنانی حساسیت نداره. اما درکل بگم بله تو خانواده هامون حجاب تا حدودی مهمه، البته بین قدیمی ها وگرنه جوونترها حساسیتی ندارن.
همسر من اردبیلیه، تاحالا یکبار هم در مورد لباس من نظر نداده. ولی پدرم حساسه ،باز به همون اندازه مادر ...
درستہ عزیزم فرھنگ ھر خانوادہ ای با خانوادہ دیگہ فرق دارہ، خانوادہ ھمسرم روی پوشش زن خیلی تعصب دارن ما ھروقت میریم اردبیل جاریھام جلوی ھمسرم چادر نماز میپوشن منم با لباس بیرون تو خونہ میگردم اما بازم از نظرشون بدحجابم اما طرف خانوادہ خودمون کلا بدون روسری و با شلوار و تیشرت میگردم اما ھمسرم دیگہ براش عادی شدہ و گیر نمیدہ، یہ چیز دیگہ کہ ھم برام عجیبہ از اردبیلیھا اینہ کہ دوتا دستاشونو تا آرنج تکپوش میندازن و بہ من کہ طلاھامو نمیندازم یا خیلی ظریف میندازم بہ دیدہ حقارت مینگرند