2777
2789
عنوان

ای ماش ی کشور دیگه بدنیا میومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 55 پست
من انقد گریه میکنم براس خودم شوهرم ک انقد کار میکنه ولی حتی ی زندگی عادی نمیتونیم داشته باشیم ن مساف ...

باز حالا شما ازدواج کردی به ی ثباتی رسیدی اما من نوجون بدبخت چی که ارزوهامو باید تو این گورستون دفن کنم

ی زندگی عادی شده حسرت برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شانس ما ایرانی هاست بازم همینجا میوفتیم

اینجا اتفاقا واسه کلاهبردارا و رانت خورا جای خوبیه هیچ کجای دنیا نمیتونن به این راحتی بدزدن و در برن بهشته واسشون

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
همه شرمنده خانوادشون شدن

بعضیا که از قبل ملک و املاک دارن راحتن مایی که از صفر شروع کردیم هروز پایین تر میریم

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
بعضیا که از قبل ملک و املاک دارن راحتن مایی که از صفر شروع کردیم هروز پایین تر میریم

اینجا بهشت سرمایه داره بهترین نیرو میارن ماهی ۱۰،۱۵ تومن میندازن جلوش خودشونم راحتن

اینجا بهشت سرمایه داره بهترین نیرو میارن ماهی ۱۰،۱۵ تومن میندازن جلوش خودشونم راحتن

دقیقا مثل صدقه ..هزار جور دیسک کمر و ارتروز و کوفت زهرمار میگیری از زحمت زیاد

شکیان😑همش میگه نمیشه یا نمیتونم 😑نمیتونستی نمیومدی مردمو بد بخت کنی

تقصیر اون نیست قبلیا چی بودن.. این خانه از پای بست ویران است

2790
2778
2791
2779
2792