2777
2789
اگر بدون درد و سوزش و خارشه و یکم لزجه بدون بو یا بوی خیلی کمی داره طبیعیه میتونه بخاطر تخمک گذاری ی ...

عزیزم میشه سوال منم جواب بدی

من تازگیا بعد پریودی خارش میگیرم. زود ب زودم سوزش ادرار که باید دارو استفاده کنم خوب شه. ترشح شیری کش دار هم دارم همیشه. بنظرتون چرا انقدر تند تند عفونت میگیرم خیلی هم رعایت میکنم فایده نداره

راستی موقع رابطه یه سالی هست لوبریکانت استفاده میکنم

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
عزیزم میشه سوال منم جواب بدی من تازگیا بعد پریودی خارش میگیرم. زود ب زودم سوزش ادرار که باید دارو اس ...

ترشحات شیری و کشداد معمولا نشون دهنده عفونت قارچی مثل کاندیدیازیس هست و خارش بعد پریود هم میتونه به دلیل تغییر هورمون ها و تغییر پی اچ واژن باشه که محیط رو برای قارچ ها مساغد میکنه

سوزش ادرار هم میتونه نشون دهنده عفونت ادراری باشه

عزیزم بعضی از لوبریکانت ها که حلوی شکر یا مواد حساسیت زا هستن میتونن محیط واژنت رو برای قارچ ها مساعد کنن

استفاده زیاد از حد از صابون های معطر یا شستشوی زیاد واژن تعادل میکروبی رو به هم میزنه و باکتری های مفید رو از بین میبره بخاطر همین باید از شوینده های مخصوص نواحی خاص که پی اچ پایینی دارن و معطر نیستن استفاده کنی

حتما آزمایش بده و معاینه شو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بهترین دارو برای خارش تکرار شونده چیهکلوتریمازول دو درصدو قرص فلوکونازول هرماه مصرف میکنم مجدد ...

عزیزم باید معاینه بشی ولی برای جلوگیری از خارش فقط درمان کوتاه مدت با دارو نیست ،سبک زندگی هم تاثیر داره

از مشکلات هورمونی گرفته تا استرس

برای شستشو اگر از صابون های معطر یا خیلی قوه استفاده میکنی خیلی بده و بدتر مشکلاتی به وجود میاد و عفونت میکنی ،باید از ژل شستشوی مخصوص نواحی حساس خانم ها استفاده کنی که پی اچ کمتری دارن و باکتری هارو مختل نمیکنن

برای دارو ها و پمادی که استفاده میکنی باید بگم که باید به اندازه و به وقتش استفاده کنی و زیاد از حدشون میتونه باید مشکلات دیگه ای هم بشه

حتما به دکتر مراجعه کن تا چکاپ بشی

چندین ماهه حس پریودی دارم زیر شکمم۵ بار سونو رفتم واژینال و شکمی فوق تخصص سونو مداخله ای یک بار ام ا ...

حتما آزمایش بده و به دکتر متخصص مراجعه کن تا چکاپ بشی امکان داره بخاطر خیلی چیزا باشه ،چون من چکت نکردم نمیتونم همینطوری بگم مشکلو گلم

بله عزیز

من ۸ماهه که باردارم و تقریبا دوماهی میشه که خارش واژن دارم.. و از ترس معاینه و قرص و پماد چیزی به دکترم نگفتم .. بعضی وقتا هم ترشحات زرد رنگ دارم .. ولی خارش واژنم زیاده فقط ناحیه بیرون .. خطرناکه؟

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

من ۸ماهه که باردارم و تقریبا دوماهی میشه که خارش واژن دارم.. و از ترس معاینه و قرص و پماد چیزی به دک ...

ترشحات زرد رنگ به معنای عفونت قارچی یا عفونت جنسیه و حتما باید معاینه بشین شما

و نوع خارش هم باید دکتر زنان چکاپت کنه من انلاین نمیتونم متاسفانه بگم بهت چون نیاز به تشخیص داره

حواست باشه عفونت یا التهاب میتونه مشکلات برای جنین ایجاد کنه پس حتما برو پیش دکترت

خود درمانی هم با دارو ها نکن کلا چون خیلی در دوران بارداری خطرناکه،حتما به دستور پزشک گوش بده و همه چیو مصرف کن

ترشحات زرد رنگ به معنای عفونت قارچی یا عفونت جنسیه و حتما باید معاینه بشین شما و نوع خارش هم باید دک ...

ممنون عزیزم بابت جواب دادنت 🙏🏻❤️

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

عزیزم باید معاینه بشی ولی برای جلوگیری از خارش فقط درمان کوتاه مدت با دارو نیست ،سبک زندگی هم تاثیر ...

بارها مراجعه کردم حتی ازم پاپ اسمیر مخصوص اچ پی وی گرفت که منفی بود ولی التهاب شدید داشتم

داروهامومصرف میکنم

صابون معطر استفاده نمیکنم

ترشحات شیری و کشداد معمولا نشون دهنده عفونت قارچی مثل کاندیدیازیس هست و خارش بعد پریود هم میتونه به ...

عزیزم من زخم دهانه دارم دکتر گفته باید سلول بنیادی یا آمنیودیسک بزارم بنظرت خوبه؟درد داره؟

عزیزم من زخم دهانه دارم دکتر گفته باید سلول بنیادی یا آمنیودیسک بزارم بنظرت خوبه؟درد داره؟

من خودم سلول های بنیادی رو خیلی توصیه نمیکنم

ولی امینودیسک مشکلی نداره ،انجامش بده اگر پزشکت گفته

بیشتر مواقع با بی حسی موضعی انجام میشه ولی موقع گذاشتن امکان داره یکم سوزش یا فشار کم داشته باشه

بعدش ممکنه یکی دو روز بعد یکم ناراحتی و ترشح داشته باشی،ولی خیلی بهتر از سلول های بنیادی