minosaadati مدیر عضویت: 1404/08/22 تعداد پست: 107 عنوان کسی دعا گرفته برا عشقش | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 39 پست چیکار کنم بهش برسم؟چه دعایی؟چه نمازی؟چیکار کنم خدا حرف دلمو بشنوهتوروخدا برام دعا کنید🙂🥲😭 1404/10/06 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minosaadati مدیر استارتر عضویت: 1404/08/22 تعداد پست: 107 حتما عزیزم این روزا روزه میگیرم و حتما برات از خدا میخوام💕 مرسی گلم منم برای شما دعا می کنم البته اگه خدا صدای این بنده گناهکارشو بشنوه🙂❤️
minosaadati مدیر استارتر عضویت: 1404/08/22 تعداد پست: 107 چرا انقد بعضیا بی درکن .... اینا هیچوقت واقعی عاشق نشدن؟؟؟؟ 🥺 تا وقتی حسش نکنی هیچوقت نمیتونی کس دیگه ای رو درک کنیمن ازش کیلومتر ها دورم اون ملبورنه و من مشهد هر وقت میرم حرم به یادشم دعا هام کارای خوبم همه چیز های خوبمو ثوابشو با اون شریک میشم پیش خدا
ookro عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2865 تا وقتی حسش نکنی هیچوقت نمیتونی کس دیگه ای رو درک کنیمن ازش کیلومتر ها دورم اون ملبورنه و من مشهد هر ... فامیله یا آشنا ؟ پیج نداره ؟
minosaadati مدیر استارتر عضویت: 1404/08/22 تعداد پست: 107 فامیله یا آشنا ؟ پیج نداره ؟ فامیلیم باهم گلمچرا پیچ داره منم پیدا کردم پیجشو اما ریکوئست قبول نمی کنه فقط آشناها و دوستاشو داره فکر کنم
ookro عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2865 فامیلیم باهم گلمچرا پیچ داره منم پیدا کردم پیجشو اما ریکوئست قبول نمی کنه فقط آشناها و دوستاشو داره ... خودت ریکوئست دادی ؟ چقدر شبیهیم....
minosaadati مدیر استارتر عضویت: 1404/08/22 تعداد پست: 107 خودت ریکوئست دادی ؟ چقدر شبیهیم.... اره با پیچ خودم پیج فیک همه جورههههه اما قبول نکردبعد یهویی یه پیچ فیک زدم بدون اسم و اینا دیدم فالوم کرد منم از فرداش استوری گزاشتم و اینا....یه روز از خودم یه استوری گزاشتم دید مثل همیشه انفالوم کرد🙂😅😭
ookro عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2865 اره با پیچ خودم پیج فیک همه جورههههه اما قبول نکردبعد یهویی یه پیچ فیک زدم بدون اسم و اینا دیدم فالو ... پیج فیک رو قبول کرد ، بعد که عکس خودتو گذاشتی انفالوت کرد ؟؟؟؟؟؟؟
minosaadati مدیر استارتر عضویت: 1404/08/22 تعداد پست: 107 پیج فیک رو قبول کرد ، بعد که عکس خودتو گذاشتی انفالوت کرد ؟؟؟؟؟؟؟ نه پیجم کلا عکس و اینا نداشت دیدم فاالوم کردهمنم از خودم عکس گزاشتم استوری گزاشتم نگاه می کرد همیشه اما اصلا چیزی نمی گفتیه روز از خودم استوری گزاشتم مثل همیشه انفالوم کردقلبم شکست😭🙂
ookro عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2865 نه پیجم کلا عکس و اینا نداشت دیدم فاالوم کردهمنم از خودم عکس گزاشتم استوری گزاشتم نگاه می کرد همیشه ... الهی بمیرم برای دلت 🙂
minosaadati مدیر استارتر عضویت: 1404/08/22 تعداد پست: 107 الهی بمیرم برای دلت 🙂 خدا نکنه قلب من تو چی ؟انگار حال دلت بد خرابه تاپیک هاتو خوندمتو هم مثل من گول زل زدناشو خوردی نه؟