دوستان لطفاً راهنمایی کنید کسی که روده تحریک پذیر داره و دکتر گوارش هم رفته و قرص لوپرامید و ساب سیترات 120 استفاده میکنه و آدم لاغر اندامی هستش سنش 24 و وزنش 48 . ب نظرتون برای پر شدن میتونه داروی چاقی استفاده کنه خوب شه از لاغری یکم در بیاد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
موقع امتحان شدیدا نیاز به دسشویی پیدت میکنم جوری نفخ میگیرم ک شکمم صدا میده و ابروم میره و کافیه یه ذره دلهره بگیرم تا ببخشید اسهال بشم هر غذایی نمیتونم بخورم مثلا اگر آش بخورم تا دوروز کارم زاره
موقع امتحان شدیدا نیاز به دسشویی پیدت میکنم جوری نفخ میگیرم ک شکمم صدا میده و ابروم میره و کافیه یه ...
وااییی چقد من بودی همون دیگه منم همینو میگم که غذا تو وجودم نمیمونه
حالا من بگم برات باورت نمیشه صبحا میخوام برم دانشگاه صبحونه کم میخورم شایدم خیلی کم در حدی که معدم گرم شه بخاطر همین موضوع یا شکمو راه میندازه یا صدا میده همونطور ک تو گفتی
وااییی چقد من بودی همون دیگه منم همینو میگم که غذا تو وجودم نمیمونه حالا من بگم برات باورت نمیشه صبح ...
وای نگوووووو من یکم کش شلوار تنگ باشه یهههههه صداهایی میده نفخ میکنه خجالت میکشم مخصوصا سر امتحان یا کتابخونه همه جا ساکته صدای شکم من میاد قاااار قوووور وای خیلی زشته سر این افسردگی گرفتم همه فکر میکنن من ندارم چیزی بخورم گشنمه که صدا میدا
بهترین راه برای افزایش وزن ورزش همراه با مکمله که تبدیل به عضله بشه روشهای دیگه خودشون چند بیماری دیگه تولید میکنن و مصرف زیاد کربوهیدرات بدون ورزش به مرور باعث افزایش قند خون و چربی خون میشه
هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر میکنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.