2777
2789
عنوان

اونایی ک روده تحریک پذیر دارید بیاید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 29 پست
نمیخام بترسونمت .دو سه روز پیش تو اینستا یه فیلم دیدم دکتر میگفت یه جوون اومده پیشم برا درد لگن .ام ...

آخه همین روده تحریک پذیر باعث شده غذا تو وجودم نمونه هیچ ویتامینی ب بدنم نمیرسه ک واسه همون تو ۲۴ سالگی چرا باید وزنم ۴۸ باشه چرا ؟

بعد همین موضوع ظاهری لاغرم کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا میخند😉😉 شرایطه چیو میگید مگه شرایط شما چیه ؟

موقع امتحان شدیدا نیاز به دسشویی پیدت میکنم جوری نفخ میگیرم ک شکمم صدا میده و ابروم میره و کافیه یه ذره دلهره بگیرم تا ببخشید اسهال بشم هر غذایی نمیتونم بخورم مثلا اگر آش بخورم تا دوروز کارم زاره

آخه همین روده تحریک پذیر باعث شده غذا تو وجودم نمونه هیچ ویتامینی ب بدنم نمیرسه ک واسه همون تو ۲۴ سا ...

میدونم چی میگی .ولی اگه خدایی نکرده قرص بخوری و بزنه یه جای دیگه ات رو داغون کنه میگی مگه لاغری چش بود؟؟

موقع امتحان شدیدا نیاز به دسشویی پیدت میکنم جوری نفخ میگیرم ک شکمم صدا میده و ابروم میره و کافیه یه ...

وااییی چقد من بودی همون دیگه منم همینو میگم که غذا تو وجودم نمیمونه

حالا من بگم برات باورت نمیشه صبحا میخوام برم دانشگاه صبحونه کم میخورم شایدم خیلی کم در حدی که معدم گرم شه بخاطر همین موضوع یا شکمو راه میندازه یا صدا میده همونطور ک تو گفتی

وااییی چقد من بودی همون دیگه منم همینو میگم که غذا تو وجودم نمیمونه حالا من بگم برات باورت نمیشه صبح ...

وای نگوووووو من یکم کش شلوار تنگ باشه یهههههه صداهایی میده نفخ میکنه خجالت میکشم مخصوصا سر امتحان یا کتابخونه همه جا ساکته صدای شکم من میاد قاااار قوووور وای خیلی زشته سر این افسردگی گرفتم همه فکر میکنن من ندارم چیزی بخورم گشنمه که صدا میدا

وای نگوووووو من یکم کش شلوار تنگ باشه یهههههه صداهایی میده نفخ میکنه خجالت میکشم مخصوصا سر امتحان یا ...

خدا لعنتت نکنه دختر فقط اونجایی ک گفتی فک میکنن من ندارم بخورم 😂😂 جدا از شوخی اره میدونم چی میگی منم کمر شلوارام تنگ باشه ب صدا میاد

وای نگوووووو من یکم کش شلوار تنگ باشه یهههههه صداهایی میده نفخ میکنه خجالت میکشم مخصوصا سر امتحان یا ...

دکتر گوارش هیچ رفتی ؟ یا آزمایش کولونوسکوپی ؟ پیگیری کردی ؟ چیزی گفتن بهت ؟

بهترین راه برای افزایش وزن ورزش همراه با مکمله که تبدیل به عضله بشه روشهای دیگه خودشون چند بیماری دیگه تولید میکنن و مصرف زیاد کربوهیدرات بدون ورزش به مرور باعث افزایش قند خون و چربی خون میشه

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.