2777
2789
عنوان

کاش کراش نمیزدم بخت منوووو

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 25 پست

میخواسای بگی لامصب من روخودت کراش زدم ولی هیج وقت قبول نکن یه هو هرازمدتی چون نزدیکتم دیگه میشه بازفکرش بیشترمیفته توسرت وبیشتربهش فکرمیکنی موردمشابهت دیدم دوستم عاشق شوهرخواهرشوهرش شد الان خیلی درگیره خیلی داره اذیت میشه کم کم هفته ای یک بارمیبینتش هرروزش عذابه تامیادیادش بره بازمیبینتش دست خودشم نیست نمیشه هرزه هم خطابش کرد خودمم باچشم دیدم وقتی میبینتش حتی ثانیه ام به چشماش نگاه نمیکنه وحرف بی ریط نمیزنه خیلی باشخصیت حرکتی نزده که بخوادطرف متوجه بشه ولی مبگه دلم چیکارکنم دست خودم نیست انقدری که اون میخوام هیچ کس نمیخوام وتاابدهم توسینم وباخودم به گورمیبرم ولی نمیزارم بفهمه یابخوام خیانت کنم پاک وصادقاته دوسش دارم

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قصدش نبود چرا پیامت داده؟؟میتونست بیتفاوت رد بشه..برا خودش میخواد

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792