2777
2789
عنوان

مادر شوهرم سوسه میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرارنیست آسیب بزنی بهشون مگه نونشونو آجرکردی؟مگه مالشونوخوردی؟دست توسفره شون درازکردی؟کدوم آسیب؟قرار ...

چی بگم

تو ۷۵ سالگی خرجی از کجا بیاره؟ دستش رو جلوی کی دراز کنه؟ خانواده ۴ نفره رو چطوری بچرخونه یه پیرمرد

دستش به هیچ جا بند نیست

زندگیش فلج میشه میگم هیچ درآمدی نداره مطلقا

از طرفی پسرش خودش داره کار میکنه پول خودشه درسته سرمایه از منه ولی ۵ صبح میره ۸ شب میاد از درآمد خودش به باباش میده موبایل برا خواهرش میخره ماشین گرفته براشون ..

تو کار انسانی کردی این روزها باید میگذشت تا به این نقطه برسی و محبتت رو کم کنی تجربه بود

اره دیگه از دلم رفت بدم رفت

چقدر طرفش رو میگرفتم

همه جا تعریفش رو میکردم تو فامیل

همه میگفتن بده من میگفتم شما نمیشناسیدش بهترین پدرشوهر دنیاست🤣🤣

منه خر

چی بگم تو ۷۵ سالگی خرجی از کجا بیاره؟ دستش رو جلوی کی دراز کنه؟ خانواده ۴ نفره رو چطوری بچرخونه یه پ ...

تا الان ازکجامیوردن؟ازاول زندگی که شماخرجشونونمیدادین

صرفا به این دلیل که ندارن و نمیتونن هر کسی رو سرسفره تون ننشونید .. نمک میخورن نمک دونم میشکنن ؛ هرطور خودت صلاح میدونی عزیزم قصد من گمراهی شمانیست امیدوارم قدرخوبی هاتونوبدونن اجرش به روح پدرتون برسه

میدونه ولی میگه بین تو مادرم موندم

جایگاهی که همسر در قلب داره قابل مقایسه باجایگاه مادر نیست ..همسرتون باید رفتارخانواده ومادرشومدیریت کنه

قرارنیست کسیوانتخاب کنه

تا الان ازکجامیوردن؟ازاول زندگی که شماخرجشونونمیدادینصرفا به این دلیل که ندارن و نمیتونن هر کسی رو س ...

ممنون عزیزم خدا پدرت رو برات نگه داره

که اولین و آخرین پناه دختر فقط پدرشه

قبل ازدواج ما یه مغازه داشته فروخته خوردن به مرور

ممنون عزیزم خدا پدرت رو برات نگه داره که اولین و آخرین پناه دختر فقط پدرشه قبل ازدواج ما یه مغازه دا ...

قربونت برم ممنون من نه پدرم تکیه گاه خوبیه برام نه همسرم من چی بگم از درد تنهایی و بی پناهی🫠

بنظرمن لایق ترحم واحترام نیستن بازهم خود دانی

قربونت برم ممنون من نه پدرم تکیه گاه خوبیه برام نه همسرم من چی بگم از درد تنهایی و بی پناهی🫠 بنظرمن ...

عزیزم

چقدر سخت ..خدا پناهت باشه انشالله

تنهایی سخته

بی کسی سخته آدم دلش یه تکیه گاه مطمئن میخواد یکی که بدون هیچ منتی دوستت داشته باشه ...بی هیچ کلکی

عزیزمچقدر سخت ..خدا پناهت باشه انشالله تنهایی سختهبی کسی سخته آدم دلش یه تکیه گاه مطمئن میخواد یکی ک ...

آره واقعا

خداروشکر پدرتون واستون یه سرمایه ای گذاشته انشالله بنام خودته دیگه آره؟بنام همسرت که نیست

من دست خالی پشت خالی هیچی توی این دنیاندارم

آره واقعاخداروشکر پدرتون واستون یه سرمایه ای گذاشته انشالله بنام خودته دیگه آره؟بنام همسرت که نیستمن ...

به نام خودمه

یه بار خر شدم بزنم به نام شوهرم مادرم قسم داد نکن

الان میفهمم مادرم حق داشت

عزیزم خدا برات بسازه خدا دل خوش تن سالم بهت بده

خانم مهربونی هستی این با ارزشترین دارایی یه آدمه ❤️