2777
2789

من دوسال پیش۱۸۰وام ازدواج گرفتم کل کارمزد ۱۰سالم میشه ۱۶میلیون ماهی یکوششصدو خورده ای میدم مگه ۱۹۰نباید برگردونم کلا؟چرا زده سال اول کارمزد قسط ۷میلیونو خورده ای سال دوم ۶میلیونو خورده ای یعنی اینو باید همون سال بپردازیم یا با وسطایی که هرماه میدم حساب میکنن یا عددی که تو جدول زده برای کارمزد سالانه فقط به عدد نماییشه که ربطی نداره که هرساله پرداخت بشه؟؟؟؟

وام ازدواج کارمزد ۴ در صد داره هرسال میشه ۴ درصد اون مبلغ وامی که گرفتی سال اول ۴ درصد ۱۸۰ تومن میشه همون هفت و خرده ای سال دومم یک مبلغ وام رو پرداخت کردی اونو کم کن از مبلغ کلی در ۴ درصد ضرب کن میشه کارمزد سال دوم که همون شش و خرده میشه

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

وام ازدواج کارمزد ۴ در صد داره هرسال میشه ۴ درصد اون مبلغ وامی که گرفتی سال اول ۴ درصد ۱۸۰ تومن میشه ...

اینکه کارمزد رو جدا باید بدی یا میاد رو قسطات فکر کنم بسته به بانک فرق داره میتونی از بانک بپرسی ولی خودتم حساب کتاب کنی میتونی بفهمی

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام ازدواج کارمزد ۴ در صد داره هرسال میشه ۴ درصد اون مبلغ وامی که گرفتی سال اول ۴ درصد ۱۸۰ تومن میشه ...

خب میدونم یعنی هرسال مثلاً این کارمزدو بدیم یا فقط یه عدد نمایشیه که نشون میده اگه مثلا سال دوم کل پولو تسویه کنی انقد از کارمزدو ازت نمیگیرم

خب میدونم یعنی هرسال مثلاً این کارمزدو بدیم یا فقط یه عدد نمایشیه که نشون میده اگه مثلا سال دوم کل پ ...

نه نمایشی نیست شما تا وام رو تسویه نکردی هرسال کارمزد رو باید بدی.

اینکه کارمزد رو جدا باید بدی یا میاد رو قسطات فکر کنم بسته به بانک فرق داره میتونی از بانک بپرسی ولی ...

من حساب کتاب کردم ۱۸۰وامه سود ۴درصد ماهی یکو ششصد و شصتوچهار هرسال کامزدو که زده انگار یه حالت نمایشی داره که مثلاً اگر امسال کل پولو پرداخت کنید آنقدر از کامزدو نمیدی لازم باید برم از بانک کشاورزی بپرسم احساس میکنم سرمو داره کلاه میزاره فامیلمون

والا نمیدونم چطوریه دم به دقیقه از ماهم کارمزد میگیرن ورشکستمون کردن والله

کارمزد اصلا کم نمیکنن هرسال اون یه جدول نمایشی که نشون میده چقدر دیگه لای قسطات باید کارمزدو پس بدی

من حساب کتاب کردم ۱۸۰وامه سود ۴درصد ماهی یکو ششصد و شصتوچهار هرسال کامزدو که زده انگار یه حالت نمایش ...

من شاید متوجه منظورت نمیشم من خودم کارمند بانکم بخش تسهیلات نیستم ولی به هرحال میدونم کارمزد وام جداگانه است ولی بازم منظورتو از نمایشی نمیفهمم. آره برو بانک اکر همراه بانک داری تو قسمت تسهیلات میتونی جزئیات وامتو ببینی دیگه اون سیستمیه کلاه نمیتونه سرت بذاره کسی

من شاید متوجه منظورت نمیشم من خودم کارمند بانکم بخش تسهیلات نیستم ولی به هرحال میدونم کارمزد وام جدا ...

یعنی هرساله من جداگانه اون مقدار کارمزدی که تو جدول رده باید پرداخت کنم ؟اینجوری که میشه ۳۴میلیون جدا از۱۸۰میلیون درصورتی که باید کلا به بانک ۱۹۶میلیون پرداخت کنم

من شاید متوجه منظورت نمیشم من خودم کارمند بانکم بخش تسهیلات نیستم ولی به هرحال میدونم کارمزد وام جدا ...

آن عددهایی که بانک بهمون میده مثلا (۷٫۲۰۰، ۶٫۴۸۰ و ...)
کارمزد باقیمانده وام در ابتدای هر سال را نشان میده
یعنی اگر بخواهی وام را یکجا وسط سال تسویه کنی، این مقدار کارمزد را دیگر پرداخت نمیکنی
ولی اگر قسط ماهانه ۱٬۶۳۶٬۳۶۴ تومان را پرداخت کنی
همان مبلغ ثابت را هر ماه میدهی
کارمزد جداگانه سالانه لازم نیست بدهی
در واقع کارمزد داخل همین قسطها پخش شده است درسته دیگه؟؟؟