2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خداروشکرشاید از ۱ ماه چتدروزی بسشتر شه ولی بهت قول میدم فردی میاد که تورو درک کنه

وای مرسی🫠❤️

پسر هست؟ چه ظاهر و شخصیتی داره

کجا و چجوری باهم اشنا میشیم؟

دوستم داره؟؟؟بعدا بیشتر میشه؟

اره

روزی خورشید از ماه خوشش اومد💛💛 🌞🌝پس تصمیم گرفت باهاش ازدواج کنه🙂🥲 اگه ماه میگفت بله خورشید از شدت خوشحالی میترکید🌛🌟🙃🙃و اگه میگفت نه خورشید تاریک تاریک میشد⛦⛦💛 پس ماه گفت نمیدونم🌧🌤🌕💙💙 و خورشید هر چندسال از ماه میپرسه فکراتو کردی ؟!!و به همین دلیل خورشید گرفتی رخ میده💛⛦🌙🌙🌖🌕🥲

اره

عزیزم دوستم داره ؟ قصدش جدی میشه ؟

ممنونم عزیزممم💚🌱🌸💐

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

وای مرسی🫠❤️پسر هست؟ چه ظاهر و شخصیتی دارهکجا و چجوری باهم اشنا میشیم؟

شخصیت خوبی داره

چیزای خوبی برات حس میکنم

روزی خورشید از ماه خوشش اومد💛💛 🌞🌝پس تصمیم گرفت باهاش ازدواج کنه🙂🥲 اگه ماه میگفت بله خورشید از شدت خوشحالی میترکید🌛🌟🙃🙃و اگه میگفت نه خورشید تاریک تاریک میشد⛦⛦💛 پس ماه گفت نمیدونم🌧🌤🌕💙💙 و خورشید هر چندسال از ماه میپرسه فکراتو کردی ؟!!و به همین دلیل خورشید گرفتی رخ میده💛⛦🌙🌙🌖🌕🥲

عزیزم میشه منم بگی 🌹حدست از شخصیتم

شخصیت خوبی داری

مهربونی

صبوری

رازداری و همه جذبت میشن

تا ناامیدی پیش میری ولی اگه صبر کنی به درامد خوبی میرسی

هرکاری میکنم اخرش ی گره میوفته توش اونجوری که باید خوب پیش نمیره.. از همه طرفم تحت فشارم بدهکار شدم و نتیجه نداد

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀