2777
2789
عنوان

مامان شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 46 پست
من هرروز ی تست میزدم از ذوق😂

منم شاید یک هفته دیگه اینجوری کنم

وایی وقتی داشت پر رنگ می‌شد عین خلا فقط داد میزدم

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
عزیزم شما ک انگار ی پسر دارید خدا حفظ کنه براتون

نه خواهر گلم این فقط یه ارزوست ندارم هنوز در انتظار دو خط قرمزم

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسلامتی مبارکه انشااله به امید خدا زایمان خوبی داشته باشی و تو روزهای شادی بارداری ما رو هم دعا کنی..از خدا بهترینها رو براتون ارزو دارم ..امیدوارم همه مامانهای سایت بارداری راحتی داشته باشن و سر دعاهاشون ما رو یاد کنن.انشالله خدا گوشه چشمی نظری به ما کمه...الهی آمین😢😢😢😢😢😢

عزیزززز دلم مباررکه الهی ب سلامتی و دل خوشی،، منم منتظرم دعا کن واسم مامان شدی دعات میگیره🙏🙏

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
نه خواهر گلم این فقط یه ارزوست ندارم هنوز در انتظار دو خط قرمزم

عزیزم نا امید نشو اصلا آن شااالله خدا دامنتو سبز میکنه منم بعد ی سقط دوباره باردارشدم فک میکردم دیگه بچه دار نمیشم همش مادرشوهر م نذر میکرد جاریم تازه عروسی کرده بود سریع حامله شد ک منو ضایع کنه ولی نمی‌دونست من زودتر باردارم و خدابهم ی نگاهی کرده خدا خودش ب موقعش ب آرزوت میرسونتت😘

امام رضا عاشقتم
عزیزم نا امید نشو اصلا آن شااالله خدا دامنتو سبز میکنه منم بعد ی سقط دوباره باردارشدم فک میکردم دیگه ...

امروز فهمیدم کیست اندومتریوز سی و هشت میلیمتری دارم واسه همین انقد داغونم شوهرم و من خیلی بچه دوست داریم

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 
امروز فهمیدم کیست اندومتریوز سی و هشت میلیمتری دارم واسه همین انقد داغونم شوهرم و من خیلی بچه دوست د ...

ی دکتر خوب پیدا کن با کیست هم میشه حامله شد عمل می‌کنی یا با قرص حل میشه ناراحت نباش هیچوقتم ناامید نشو 

امام رضا عاشقتم
ی دکتر خوب پیدا کن با کیست هم میشه حامله شد عمل می‌کنی یا با قرص حل میشه ناراحت نباش هیچوقتم ناامید ...

چندتا دکتر عوض کردم هرکدوم یه چیزی گفتن خستم

امروز فهمیدم کیست اندومتریوز سی و هشت میلیمتری دارم واسه همین انقد داغونم شوهرم و من خیلی بچه دوست د ...

هیچ مشکلی نیست درمون نداشته باشه بسپر به خدا

عزیزم شما گفتین پژشکی خوندین یه سوال دارم من ماه پیش بعد از اولین اقدامم تا دوهفته حالت تهوع داشتم ...

الان بارداری؟