2777
2789
عنوان

کات کرددم اینارو گفت جدی بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 26 پست
چرررررت و پرتتتت گفته اینکه مشخصه اگه به اون حرف پایبند بود که با این و اون دوست نمیشد

جالب اینه صدبار بهش گفتم با دخترا حرف میزنی گفت ن من حوصله خودمم ندارم بعد دیدم تو گپا داره میگ مبی جون حرف نداری نرگس چشات چه سگ داررره فلانی چقد سفیدی و همینطور تو پیوی با دختررفامیل تازه فک کنم اینستاشم ی مقدار بود

جالب اینه صدبار بهش گفتم با دخترا حرف میزنی گفت ن من حوصله خودمم ندارم بعد دیدم تو گپا داره میگ مبی ...

🤣🤣🤣چقد ...

دل به دریا زده ای. پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم خودتو نجات دادی. آفریناصلا هم عذاب وجدان نگیر، شما مسئول احساسات بقیه نیستی. شما مسئو ...

عزیزم باور کن نابود شدم شاید دیوانگی باشه ولی هنوز دوسش دارم امید دارم حتی دلم میخاد برگرده بگه تلاش کنه اعتمادم درست کنه ولی نه هیچ تلاشی نکرد من فقط فداکاری کردم خیانتشو بخشیدم کوتاه اومدم و تهش برچسب روانی بودن و شکاک بودن ب من و خانواده م زد همیشه اشکم رو درمیآورد.

الان کم کم ب این نتیجه دارم میرسم ک آره چقد خوب شد تموم شد

الکی میگه بابا پسری ک با پیج فیک مخش زده میشه رو ساعت ۹ شب با آشغالا بزارش سر کوچه

اون شب ک داشت مخش زده میشد ب من گفت شبت بخیر خسته برم بخوابم بعد رفت ب پیج فیک گفت بیا خوشحالم کن بیا بوسم کن و حتی بهش گفت بخدا تو تنها دختری ک باهاش دارم صحبت میکنم

انقد دلم شکست😔

بعد جالب اینه وقتی دستش رو شد گفت من فک میکردم پیج فیک ی دختره ه..رزه س ک میخاد ب.ده😐

عزیزم باور کن نابود شدم شاید دیوانگی باشه ولی هنوز دوسش دارم امید دارم حتی دلم میخاد برگرده بگه تلاش ...

دیوانگی نیست عزیزم، آدمیزادیم و عواطف داریم. طبیعیه

ولی اینها تفریحشون اینه. مطمئن باش میموند هم ازدواجی نبود وقتی همین الان خیانت داری میبینی! ارزش خودتو بدون، اونی که تو رو واقعا میخواد، فقط و فقط تو رو میخواد. از طرفی خودش هم تمامش برای شماست، نه نیمه برای شما نیمش برای دیگری! (منظور از تمام بودن این نیست که آدم صدِش رو برای پارتنر بذاره،نه،منظورم تعهده)

این چیزایی که گفتی هم اصلا روانی و شکاک بودن نیست، اونا این برچسب رو میزنن، به خودشونم میگم روشن فکر! تا مجوز داشته باشن هر غلطی دلشون خواست بکنن، توجیهه همش

واقعا کار درستی کردی ذره ای شک نکن. دلتنگی بهونه خوبی نیست. شما دلتنگ اون حسِ دوست داشته شدن از سمت اوشونی، نه دلتنگ اون آدم با تمام ویژگیها و پکیجش! هیچ رابطه ی دونفره ای رو نمیشه یه نفره نگه داشت. رابطه ی سالمی نبوده. خوب کردی عقلت رو گذاشتی جلوی قلبت و سلامت روانت رو نجات دادی، بالغانه رفتار کردی شک نکن. هرچیم گفته چرت و پرت بوده جدی نگیر

پیوسته در تلاش برای بازگشت به اصل🤍🌀

آره بخدا احمق بودم احمق جدی گرفتم ی آدم بلاتکلیف ک حرفاش طبق مود لحظه ای شه و حذب باده

دور از جونت. همه اینا میشه تجربه دیگه

مگه همه از اول همه چیو میدونن! هممون تو یه دوره ای از زندگی به ادمای بی لیاقت زیادی بها دادیم. خودتو سرزنش نکن فقط اصلا گول حرفاشو نخور. حیفی به خدا

دیوانگی نیست عزیزم، آدمیزادیم و عواطف داریم. طبیعیهولی اینها تفریحشون اینه. مطمئن باش میموند هم ازدو ...

چقد قشنگ گفتی عزیزم . جالب اینه ک اصن کارش رو خیانت نمیدونست قسم میخورد ک خیانت نبوده چون خیانت از نظرش یعنی این ک جتما باید رسما رل بزنه وگرنه لاس زدن موردی نداره🤣🤣.

آره دقیقااااا من با ی ادمی و اصلا سواد و شعور رابطه ور نداشت طرف بودم وگرنه من خیلی بهش وفادار بودم بخدا ب عنوان ی دخترر با هیچ پسری گرم نگرفتم ک بخوام توجه جنس مخالف جلب کنم ولی اون....

واقعا ممنونم ک گفتین تصمیمم درست بوده اون انقد بهم گفت شکاک و فلان ک واقعا خودمم نزدیک بوو فک کنم دارم توهم میزنم چیزی ک با چشا خودم دیدم رو....

دیوانگی نیست عزیزم، آدمیزادیم و عواطف داریم. طبیعیهولی اینها تفریحشون اینه. مطمئن باش میموند هم ازدو ...

چقد قشنگ گفتی عزیزم . جالب اینه ک اصن کارش رو خیانت نمیدونست قسم میخورد ک خیانت نبوده چون خیانت از نظرش یعنی این ک جتما باید رسما رل بزنه وگرنه لاس زدن موردی نداره🤣🤣.

آره دقیقااااا من با ی ادمی و اصلا سواد و شعور رابطه ور نداشت طرف بودم وگرنه من خیلی بهش وفادار بودم بخدا ب عنوان ی دخترر با هیچ پسری گرم نگرفتم ک بخوام توجه جنس مخالف جلب کنم ولی اون....

واقعا ممنونم ک گفتین تصمیمم درست بوده اون انقد بهم گفت شکاک و فلان ک واقعا خودمم نزدیک بوو فک کنم دارم توهم میزنم چیزی ک با چشا خودم دیدم رو....

دور از جونت. همه اینا میشه تجربه دیگهمگه همه از اول همه چیو میدونن! هممون تو یه دوره ای از زندگی به ...

ممنونم عزیزم من خیلی سر ایشون حرص خوردم واقعا حیف شد وقتم انرژیم اولین احساسات پاکم تلف شد رفت . حتی نمیتونم ب ازدواح هم فک کنم تا چن سال آینده.