2777
2789
کاش میشد ریز به ریز تعریف کنم که چی پیش اومده خیلی مغزم پره خیلی ساده ام زود وا میدم الان به خاطر ای ...

خانوادت یادت دادن حقتونخوای و جان فدایی کنی تا بقیه برات دست بزنن بععد مجسمتو بسازن بزنن وسط شهر ازت قدردانی کنن 😑 مهرطلب بازی

همه زرنگ و حسابگر تو جان فدا

از ذهن هست که هر بلایی سر بعضیا میاد، با این قیمت طلا و سکه داره التماس میکنه که نه بذار من مظلوم با ...

منظورم اینه مظلوم نمایی میکنه که طلاق نگیرم کلا

آریایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم اگه تو درخواست بدی بتونی مهریه بگیری بذار اون درخواست بده، اگه دلیل محکمی داری و میدونی که ...

به نظرت با یه روانشناس صحبت کنم اول چون دارم متلاشی میشم یا با یه وکیل؟

آریایی

من فردین بازی درنمیارم خانوادهام چون فامیلشونه دلشون براش سوخته و حتی همه وحشی گری های این سالهاش رو ...

جالبه زندگی تو وایندتو تباه کرد اونم تو جامعه مردسالار تو گناه نداری

حقتم که خدا دین و شرع و قانون گذاشته میگی من لیاقت ندارم بدین به ینفر دیگه

جالبه مردا هر بلایی سر زنا میارن اخرشم گناه دارن عججججب

منظورم اینه مظلوم نمایی میکنه که طلاق نگیرم کلا

حتما تورو میشناسه بازیت میده میخواد بگه من مهرشو میدادم خودش نگرفت ببینید من چقدر خوبم خودش نخواست

حتما تورومیشناسه مهر طلبی

به نظرت با یه روانشناس صحبت کنم اول چون دارم متلاشی میشم یا با یه وکیل؟

وکیل مهمتره، چون نه تنها به زندگی تو بلکه زندگی بچه و همسرت هم بستگی به تصمیمت داره، بعد از طلاق با روانشناس صحبت کن

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

از یه بعد دیگه نگاه کن،شوهرت هنوز دوست داره

من از این بعد نگاه میکنم که اون از اینکه پولش هدر بده ترسیده و هم اینکه پیام های بسیار زشتی از ندارم توی گوشیم که از اونا هم بدتر میترسه که بیشتر دادگاه حق رو به من بده و اون بیشتر جیبش خالی شه

آریایی

من از این بعد نگاه میکنم که اون از اینکه پولش هدر بده ترسیده و هم اینکه پیام های بسیار زشتی از ندارم ...

هر جور خودت صلاح میدونید

من وکیلم ،وشاهدم که خانما بعد از طلاق چه جوری پشیمون میشن،لطفاً عجله نکن

وکیل مهمتره، چون نه تنها به زندگی تو بلکه زندگی بچه و همسرت هم بستگی به تصمیمت داره، بعد از طلاق با ...

آخه میدونی من هنوز نمیدونم این آدم قابل اصلاح هست یا نه

وکیل که نمیتونه روانشناسی هم کنه

حقیقتش با این کارش من کلا بدی هاش رو دارم میذارم کنار و چیزی که یک هفته بهش فکر کردم که بچم گناه داره و درآخر به این نتیجه رسیدم که با من بهتر بزرگ میشه باز دارم میرم سر خونه اول با اینکارش

آریایی

هر جور خودت صلاح میدونیدمن وکیلم ،وشاهدم که خانما بعد از طلاق چه جوری پشیمون میشن،لطفاً عجله نکن

ببین شوهرم فحشای ناموسی داده به نظرتون دلیل خوبیه برای اینکه من درخواست طلاق بدم اول

آریایی