2777
2789

من هیچ حرف بدی نمیزنم فقط اینو بدون اگر نمیخوای در آینده یه خودشیفته از خود راضی هی چپ بره راست بیاد بهت بگه فلان پولو بهت دادم فلان امکاناتو بهت دادم منت بزاره سرت ،برو درستو بخوون ،اگر غرورت اجازه میده تحمل کنی نخون

تهدیدی همیشه به دخترم میگم بهت میگم .. بیچاره بیسواد میمونی حیف پولی که به مدرسه میدیم نمیخونی پروندتو بگیریم دیگه 😂

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا برو درستو بخون یا منتظر باش مامانت شوهرت بده 🔪

تهدید بیشتر از این؟ 😂

کاربر جدید نیستم از سال 1400اینجام💁🏻♀️ اگه خدا بخوادقراره درآینده خانم معلم بشم✨🤍 سلام🙋♀️فاطمم 15سالمه 31تیر میشه 16سالم🎀. عاشق کتاب خوندن، رمان، داستان و شعرم🥰. شاعرای مورد علاقم مولانا و فروغ فرخزاد 🥹 همه ی رنگا قشنگن ولی مشکی یه جور دیگه قشنگه🖤✨قبول که دارید؟ عاشق گل بابونه و نرگسم وهمچنین نودل و کیدراما، سیدراما، جیدراما و سریال تایلندیم اگه توهم اینارو دوست داری دوست خوب منی ماچ به کلت😘 با افتخار لکم😍🎀.

نه ولی داره زر زر میکنه بخدا در حد تو نیستن بعضی کاربرا دهن ب دهن میشی باهاشون

اینجا هرکی ب هرمشگلی میخوره میاد یقه منو میگیره

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡