2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه جمعش کرد درسته ؟

ببین تاریخ راحته فقط تو اسامی ادم گیج میشه

بده هوش مصنوعی برات خلاصه کنه مثل جدول کنار هم بچینه

بدونی چی به چیه

تنها راهت همینه

من همینجوری پاس کردم منتهی بدون هوش مصنوعی😂

فتحعلی شاه محمد شاه ناصرالدین شاه رو باهم قاطی کررردم نمیدونم کدوم چیکار کردن 😂😐

فتحعلی شاه اومده جا اقا محمد خان اشوب های داخلی نونسته مهار کنه ولی حملات خارجی رو نه

محمد شاه غقط قائم مقام کشته فکر کنم اقاسی اورده به جاش

ناصرالدین شاه خیلی هس اقداماتش

من امتحان تاریخ ندارم اخرین بار دو هفته پیش این درس خوندم😂🥴

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

گلم چرا این همه ساعت تو خونه بودی الان یادت افتاده تاریخ نخوندی؟

تاریخ درس قابل فهم و شیرینیه سریع آدم مفهموم رو میگیره اما چون طولانیه و ممکنه مثلا آدم سلسله هارو قاطی شه باید از قبل خونده بشه

الان هم استرس نداشته باش گوشی رو کنار بزار برو درس بخون

جاهایی که میدونی مهم تره رو بخون

یه سوال هست تو تاریخ صفحه اول و دوم درسه نمیدونم کدوم درس بود اما کلا یادمه از صفحات اول و دوم تاریخ خیلی سوالات موردی میومد که مهم بودن مثلا دلایل فتح بابل اون سوالاتی که مال قطعنامه ها هستن رو هم بخون

من دقیق یادم نمیاد سوالات چی بودن چون سال نود و نه فارغالتحصیل شدم از دبیرستان اما یادمه اینا خیلی مهم بودن

صفحات اول و دوم هر فصل اون سوالات موردی مثل سه دلیل تاج گذاری نادرشاه در تهران و قطعنامه های گلستان و اینا رو بخون دلیل پذیرش قطعنامه نتیجه و این جور موارد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
کدوم بود حرم سرا داشت ؟😂

ناصر عزیز وای این تو کتاب نیس فقط گفته دهالت زیادی داشتن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

گلم چرا این همه ساعت تو خونه بودی الان یادت افتاده تاریخ نخوندی؟تاریخ درس قابل فهم و شیرینیه سریع آد ...

شما تجربی بودی درس اول اصلا موضوعش بابل نیس