2777
2789
عنوان

سندرم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 43 پست
من فک میکنم فقط وقتی اقوام باشن اینجوری میشه

نه عزیزم 3% هرکسی احتمال داره بچش مشکل داشته باشه ولی وقتی تو خانواده باشه احتمال بیشتره... ایشالله خدا نصیب هیچ کس نکنه

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ریسک متوسط داشتم ۱به ۵۲۲ ولی من بجای سل فری آمنیوسنتز انجام دادم 

چرا واسه من دکترم نگفت سل فری یا آمینو تازه گفت غربالگریه دوهم اگه خودت خواستی برو که منم گفتم بنویس ولی جوابش خوب بود .نکنه جوابش دقیق نبوده😮

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   
نتیجه منفیه؟

آره خدا روشکر

اصلا نگران نباش عزیزم تو که ریسکت ۱به۷۲۲ هست مطمئن باش سالمه سالمه این ریسکا فقط یه عدده سونو ان تی مهمتره اگه مشکلی نداشت سونوت که خیالت راحت هیچی نیست فقط واسه اطمینان خاطر خودمون این ازمایشا رو میدیم که دلمون امن شه دوست من ریسک بالا داشت ۱به ۳۳ حتی ان تی هم یکم بالا بود ولی خداروشکر جواب آزمایشش منفی بود

عزیزم من ریسکم 1به سیصد و خورده ای بود و سل فری انجام دادم که خداروشکر نی نی سالم بود.استرس نداشته باش اصلا

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
عزیزم من ریسکم 1به سیصد و خورده ای بود و سل فری انجام دادم که خداروشکر نی نی سالم بود.استرس نداشته ب ...

خداروشکر عزیزم نی نی سالم بوده❤، هزینه تون چقدر شد واسه سل فری