2777
2789
عنوان

زن قبلی شوهرم اومده وسط زندگیمون

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بد

اصلا نذار خانواده شوهرت بفهمن و به شوهرت بگو لازم نیس تو پدرشو دربیاری فقط جلو خودت تماس بگیره باهاش و بگه که بار آخره پیام میده و الان فقط شمارو دوست داره نه کسی دیگه ای

اگه مادرشوهر و خواهر شوهرت اون دختره رو میخواستن پس چرا تو رو گرفتن برای شوهرت؟

یعنی چی که میخوان شوهرت و اون زنه رو به هم نزدیک کنن؟! الان شوهرت تو رو داره که زنشی نمیشه که دو تا زن همزمان داشته باشه همون قانون هم اجازه نمیده بدون اجازه تو شوهرت اون زنه رو بگیره

چه رفتارایی از مادرشوهر و خواهر شوهرت دیدی که فکر میکنی همچین کاری دارن میکنن؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

منم همین مشکل را دارم

یعنی چی؟ یعنی زن قبلی شوهرت اومده دنبالش؟

این اگه شوهرتو میخواسته چرا طلاق گرفته؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

مشکل منم بودوهست

یعنی چی؟ یعنی زن قبلی شوهرت اومده دنبالش؟

این اگه شوهرتو میخواسته چرا طلاق گرفته؟

یعنی چی؟ یعنی زن قبلی شوهرت اومده دنبالش؟ این اگه شوهرتو میخواسته چرا طلاق گرفته؟

نخیر من خودم طلاق گرفتم الان یه ایکبیری آویزون شوهرم شده تا زنش بشه

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

نخیر من خودم طلاق گرفتم الان یه ایکبیری آویزون شوهرم شده تا زنش بشه

یعنی بعد طلاق شما اون زن اومده دنبال شوهرت؟

2790
2778
2791
2779
2792