2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشک الوده ما گرچه روا نیست ولی تفسیرشو بیار

اشک آلوده ی ما گر چه روانست ولی / به رسالت سوی او پاک نهادی طلبیم: حافظ در این بیت اشاره میکند که اشکهای آلودهی ما اگرچه جاری است، اما ما به رسالت به سوی او (معشوق یا خدا) پاکی و خلوص طلب میکنیم. این بیت نشاندهندهی تلاش برای پاکی و خلوص در راه عشق و معنویت است

تفسیرش شد این جواب نیت من الان چیه خوبه بعد میرسم نمیرسم

میخوام ببینم باامیر ازدواج کنم خوبه؟ ان امسال نامزدی دارم

مارا ز خیال تو چه پروای شرابست تفسیرشو بیار

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

اشک آلوده ی ما گر چه روانست ولی / به رسالت سوی او پاک نهادی طلبیم: حافظ در این بیت اشاره میکند که اش ...

فک کنم میرسی

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

مارا ز خیال تو چه پروای شرابست تفسیرشو بیار

در گذشته چیزی (کسی) را از دست داده ای که خیال آن هرگز از سرت بیرون نشده و پیوسته حسرت گذشته را می خوری، ولی وقت آن رسیده که از این خواب غفلت برخیزی، زیرا یکبار دیگر شانس به تو روی آورده پس فرصت را از دست مده و نگذار زندگیت تباه شود

ببین تفسیرش شد این بعد من عشق اولمو چهارسال ازش میگذشت و من فراموشش نکردم همیشه بفکرش بودم تا اینکه امال یکی دیگه وارد زندگیم شد البته باهاش تپ رابطه نیستم دقیقا همون حسو بهش پیدا کردن کلن او اولیو فراموش کردم همش میترسیدم باهاش ازدواج کنم یان شاید اینم بزنه تو ذوقم الانم شد این تفسیر میدونی مفهومش چیه؟