2777
2789
عنوان

ساغر عزیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته حرفاش خیلی غلو داشت ( و جالبه جدیدا بازیگرایی که کمرنگ تر شدن میان مصاحبه جنجالی میکنن و چیزای ...

این قسمتش خیلی زشت بود حتی اگه حرفش راست بود میتونست بگه شب عروسی بحثمون شد کتکم زد ... خیلی ضایع بود این تکه اش

این قسمتش خیلی زشت بود حتی اگه حرفش راست بود میتونست بگه شب عروسی بحثمون شد کتکم زد ... خیلی ضایع بو ...

آره دقیقا

کلا مصاحبه جنجالی میکنن برای ویو گرفتن ...خودشونم میدونن چی بگن که حسابی وایرال بشه

اون مجریه هست ستاره قطبی ..دیدین هر سری یه ماجرایی تعریف میکنه و گریه میکنه 😆یعنی قشنگ فهمیده چیکار کنه که پربازدید بشه

هرکی تونست خلاصشو بگه کلی که بفهمم جریان چیه

ساغر عزیزی از ۱۲ سالگی خواستگار داشته ولی خب میخواسته درس بخونه این شوهره سابقش ۱۷ سالگی میاد خواستگاری و میگه که من میزارم درس بخونی و اینا اینم دیگه مجبوری باهاش ازدواج میکنه از همون شبِ اول بدرفتاری نشون میده و اینا تا اینکه دوماه بعد حامله میشه و طی این دورانِ حاملگیش خیانت و کتک و صدتا چیزه دیگه از شوهرش میبینه تا بچه ش به دنیا میاد وحدودا ۲ سال بعد میخواد طلاق بگیره که مادرش و شوهرش بچه رو ازش میگیرن تا بچه ۵ سالش میشه وقتی که ۵ سالش شده بود میرن شهربازی و این نگفته به دخترش که من مامانتم گفته من رها دوس دختر باباتم ولی بچه میدونسته که این مامانشه و بچه هم از دست خانواده پدریش خسته شده فرار میکنه میاد پیشِ مادرش و اینکه یه خانوم پیر به اسمه اکرم دستشو میگیره و دیگه زندگیش تا الان با دخترش خوبه و بازیگره خیلی خوبی هم هست

ساغر عزیزی از ۱۲ سالگی خواستگار داشته ولی خب میخواسته درس بخونه این شوهره سابقش ۱۷ سالگی میاد خواستگ ...

بچه ۵ساله چ میدونه دوست دختر چیه ، بنظرم همه چی رو بزرگنمایی میکرد