kazhal_kurd مدیر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 496 عنوان بنظرتون کدوم کلاسش بهتره😁 | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 50 پست کارشناسی اتاق عمل کارشناس بیهوشی کارشناس پرستاریماما 1404/10/05 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 38946 دوتای اول خوبن دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
آنا_بولین عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 1223 چرا بیهوشی سوم؟ زیاد راضی نیستند کسایی که دیدم پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 496 ببخشید ولی منم چیزی که غلط باشه رو نگفتم الان شما مثلا چه اطلاعات اضافه تری دادی؟شما گفتی بیاین مقای ... نه عزیزدلم هیچی مثل پزشکی نمیشه 😒
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 496 زیاد راضی نیستند کسایی که دیدم میشه بگی چی میگن؟
mahtab_010 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 7100 نه عزیزدلم هیچی مثل پزشکی نمیشه 😒 اگه از نظر شما هیچی مثل پزشکی نیست خب چرا دنبال مقایسه هستی مجدد کنکور بدید
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 496 اگه از نظر شما هیچی مثل پزشکی نیست خب چرا دنبال مقایسه هستی مجدد کنکور بدید معنی استیکر متوجه نمیشی 😂😂😂
آنا_بولین عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 1223 میشه بگی چی میگن؟ میگن درآمد پایینهدیگه پرستیژ سابق رو ندارهاز دید مردم هم زیاد رشتهٔ جالبی نیست و جزئی از پیراهای ضعیفهتحصیلاتش هم میگن جالب نیست دیگه و عوض شده پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 496 میگن درآمد پایینهدیگه پرستیژ سابق رو ندارهاز دید مردم هم زیاد رشتهٔ جالبی نیست و جزئی از پیراهای ضعی ... آها ممنون
mahtab_010 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 7100 معنی استیکر متوجه نمیشی 😂😂😂 بله متوجه شدم منتها شما فقط فکر میکنید چون خودتون اون رشته مثلا رفتین باید بهترین رشته باشه و الانم همه بیان تایید کنن که بهترینهمنتها ببخشید ولی بجای تیکه و کنایه انداختن و مقایسه کردن دنبال پیشرفت خودتون باشین حداقل
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 496 میگن درآمد پایینهدیگه پرستیژ سابق رو ندارهاز دید مردم هم زیاد رشتهٔ جالبی نیست و جزئی از پیراهای ضعی ... اره مردم آگاهی نسبت به این رشته و کارش ندارن
آنا_بولین عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 1223 اره مردم آگاهی نسبت به این رشته و کارش ندارن خب عزیزم این کاربر درست گفتن دیگه چه ربطی به آگاهی داره😄 پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 496 میگن درآمد پایینهدیگه پرستیژ سابق رو ندارهاز دید مردم هم زیاد رشتهٔ جالبی نیست و جزئی از پیراهای ضعی ... اره یه رشته ناشناخته هست مثل پرستاری توی چشم نیست که مردم ببینن
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 496 خب عزیزم این کاربر درست گفتن دیگه چه ربطی به آگاهی داره😄 خودم گفتم عزیزدلم 😂
آنا_بولین عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 1223 اره مردم آگاهی نسبت به این رشته و کارش ندارن عزیزم مردم آگاهی ندارن که دارن، توی قرون وسطی که زندگی نمیکنیم. گیریم اطلاع نداشته باشند، فارغالتحصیلها و دانشجوهای سال آخر اون رشته هم اطلاع ندارن؟! پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 496 میگن درآمد پایینهدیگه پرستیژ سابق رو ندارهاز دید مردم هم زیاد رشتهٔ جالبی نیست و جزئی از پیراهای ضعی ... نه عزیزم تحصیلاتش خیلی افزایش پیدا کرده درآمدش هم مثل بقیه پیراپزشکی هست