2777
2789

دوتای اول خوبن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چرا بیهوشی سوم؟

زیاد راضی نیستند کسایی که دیدم

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چی میگن؟

میگن درآمد پایینه

دیگه پرستیژ سابق رو نداره

از دید مردم هم زیاد رشتهٔ جالبی نیست و جزئی از پیراهای ضعیفه

تحصیلاتش هم میگن جالب نیست دیگه و عوض شده

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

معنی استیکر متوجه نمیشی 😂😂😂

بله متوجه شدم منتها شما فقط فکر میکنید چون خودتون اون رشته مثلا رفتین باید بهترین رشته باشه و الانم همه بیان تایید کنن که بهترینه

منتها ببخشید ولی بجای تیکه و کنایه انداختن و مقایسه کردن دنبال پیشرفت خودتون باشین حداقل

اره مردم آگاهی نسبت به این رشته و کارش ندارن

خب عزیزم این کاربر درست گفتن دیگه چه ربطی به آگاهی داره😄

میگن درآمد پایینهدیگه پرستیژ سابق رو ندارهاز دید مردم هم زیاد رشتهٔ جالبی نیست و جزئی از پیراهای ضعی ...

اره یه رشته ناشناخته هست

مثل پرستاری توی چشم نیست که مردم ببینن

اره مردم آگاهی نسبت به این رشته و کارش ندارن

عزیزم مردم آگاهی ندارن که دارن، توی قرون وسطی که زندگی نمیکنیم. گیریم اطلاع نداشته باشند، فارغالتحصیلها و دانشجوهای سال آخر اون رشته هم اطلاع ندارن؟!

میگن درآمد پایینهدیگه پرستیژ سابق رو ندارهاز دید مردم هم زیاد رشتهٔ جالبی نیست و جزئی از پیراهای ضعی ...

نه عزیزم

تحصیلاتش خیلی افزایش پیدا کرده

درآمدش هم مثل بقیه پیراپزشکی هست