2777
2789
عنوان

رشته پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 89 پست
چقد میگیرن؟ ۴۰ ملیون کمه یکی از فامیل های ما پزشک عمومیه

همون ۳۰/۴۰ تومن بعد کشیک هاشونم خیلی زیاد و وحشتناکه

من خودم قصد داشتم کنکور مجدد بدم بعد تا اینارو دیدم پشیمون شدم

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده

ببین عزیزم اینو من میگم کهچند تا استاد دانشگاه داریم وپزشک ودندون هیچی نمیشه پزشکی اگه ادامشبدی واقعا عالییییه

هیچ پزشکی نمیشه وتنها رشته ای که همپای پزشکی میاد جلو فیزیو تراپی

بزرگ ترین اشتباه ممکن که بخواد انصراف بده

ما پزشک عمومی داریم خدا شاهد ماهی 200 تومن داره

ما همیشه به پزشک نیاز داریم ولی دندان نه بعد با این اوعضاع اقتصادی هزینه سنگین مطب زدن و..

کاربری دست چند نفره 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون ۳۰/۴۰ تومن بعد کشیک هاشونم خیلی زیاد و وحشتناکهمن خودم قصد داشتم کنکور مجدد بدم بعد تا اینارو د ...

بشنو ولی باور نکن 😑 من بیمارستان بودم پیش بابام اینترن ها هیچ کاری نمیکردن فقط از پزشک متخصص داروها و .. رو میپرسیدن مینوشتن توی پرونده پرستارا انجام میدادن یجور میگن شیفت شب انگار چیه والا خودم هم تجربی ام دو شب بخش اورژانس پدرم بود هیچ زحمتی تو کار اینترن ها ندیدم متخصص هم که فقط تا ۱۰ صبح میاد میره اصلا با همراه مریض حرف نمیزنه

کشیکم ما یه مرد داریم تو فامیلمون مهندس عمران بود دوتا بچه هم داره گفت میان دانش اموز هارو میترسونن اصلا اونطور نیس نمیگم سخت نیس ولی اصلا اونطوریم نیس گفت چون تعداد دانشجوها افزایش پیدا کرده حدودا چهارتا پنج کشیک درماه داریم اونم تایم طولانیه نه اینکه هر روز کشیک داشته باشیم الانم با وجود متاهل بودن ودوتا بچه وحتی شغل خوب فارغ التحصیل پزشک عمومی

یکی دیگه همداریم 30ساله تو طبابت از موفق ترین پزشکاس میگفت خدا شاهده زمان ماهم میگقتن اره پزشکی فلانع بهمانه ولی من 30 ساله پزشکم وبر گردمدوباره همینومیزنم شک نکن

کاربری دست چند نفره 🤗

بشنو ولی باور نکن 😑 من بیمارستان بودم پیش بابام اینترن ها هیچ کاری نمیکردن فقط از پزشک متخصص داروها ...

دقیقا اینقد میان پزشکیو بد جلوه میدن انگار رشته های دیگه گل وبلبه همین دندون مجوز گرفتن مظب هزینه تجهیزات مطب سنگین وبه شدت رقابتی شده و...

من خودم پزشک نیستم ولی باتوجه به اینکه هم پزشک داریم هم دنداپزشک دارم میگم اول واخر پزشکی یهچیز دیگس

کاربری دست چند نفره 🤗

به نظر شما اشباع میشه انقد که پارسال تعهدی گرفتن ؟

ببین تو هر رشته ای بستگی به خودت با توجه به افزایش ظرفیت همه رشته ها اشباع میشه

ولی اعتقادی به اشباع ندارم برگ برنده تو اینه که عرضه داشته باشی تا ته مسیرو بری وبری تخصص بگیری که کاملا شدنیه

وقتی تخصص بگیری اون موقع میفهمی درامد چه خوبه جایگاه اجتماعی واعتبارت چقد بالاس من فامیلمون میگفت اصلا درامد هیچ همین اعتبار که دارم به خیلی چیزا میارزه گفتم وام بخوام بی چون وچرا جایی برم تا بدونن پزشکم سریع کارم راه میوفته

میگفت اصلا اونطوری کع دانش اموزا رو وحشت زده میکنن نیست درساشون سخت هست ولی نه اونقدر وحشتناک گفت من دوازده سیزده سال تو محیط غیر از پزشکی کار کردم بیزنس وتبلیغ وبدو بدو که وقتی اومدم دیدم واقعا سختی پزشکی اونطوری نیس

گفت ببینید خیلی زودم پزشک شدم وپزشک خوبیه واقعا

گفت اگه اینطوری بود که من با وجود دوتا بچه کار وزندگی نمیتونستم بگذرونمش وگفت ای کاش همون دوازده سیزده سال پیش رفته بود این رشته

کاربری دست چند نفره 🤗

به نظرت داروسازی چطوره؟؟

نمیدونم عزیزم همه رشته ها خوبن به شرطی اینکه سعی کنی توش بهترین باشی وادامش بدی قطعا از بهترینا میشی

متنفرم از کلمه اشباع اگه اینطوری باشه ده سال دیگه بچه های نباید درس بخونن چونخیلی زیاد پزشک وداروساز ودندان داریم 😑

کاربری دست چند نفره 🤗

بشنو ولی باور نکن 😑 من بیمارستان بودم پیش بابام اینترن ها هیچ کاری نمیکردن فقط از پزشک متخصص داروها ...

عزیزم شما ندیدی دلیل نمیشه کار نکنن

شما دو شب اونجا بودیم من یکسال شب و روز بیمارستان کار کردم. یه اینترن باید کلی جون بکنه و کار کنه از چپ و راست بهش زنگ میزنن کشیک هاشونم ۷۲ ساعتس ینی ۷۲ ساعت باید فیکس تو بیمارستان باشی نه میذارن بخوابی نه غذا بخوری نه درس بخونی

رزیدنتی که دیگه بدتر

عزیزم شما ندیدی دلیل نمیشه کار نکنن شما دو شب اونجا بودیم من یکسال شب و روز بیمارستان کار کردم. یه ا ...

باشه تو خوبی من فقط دو روز اورژانس بودم ده روز هم پدرم بستری شد بخش نورولوژی اونجا هم من ندیدم به دکترا گرسنگی بدن یا ۲۴ ساعته سرپا باشن درضمن من خودم رشته ام تجربیع هدفم هم پزشکیه لازم نیست برای من روضه بخونی😂

باشه تو خوبی من فقط دو روز اورژانس بودم ده روز هم پدرم بستری شد بخش نورولوژی اونجا هم من ندیدم به دک ...

برو بابا دلت خوشه🤣