2777
2789
من مشهد اومده بودم خیلیا روان ترکی حرف میزدن مثل زبون خودم بود ترک شمال غربم

اینجا به قاف همون ق رو میگن

نمیگن گیز میگن قِز

از این دست تفاوت ها زیاده وگرنه بله شبیه همدیگهس تقریبا.

ولی یکی نیستیم بازم.

تمام زنان زیبا هستند ، تا زمانی که اعتماد بنفس دارند .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هه دا

نولوب جانیم؟ نیه ناراحتسن

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

اینجا به قاف همون ق رو میگننمیگن گیز میگن قِزاز این دست تفاوت ها زیاده وگرنه بله شبیه همدیگهس تقریبا ...

اره خیلی شبیه بودن خیلیم خونگرم بودن خوش گذشت در کل انشالله بتونم تابستون دوباره بیام

توجه توجه توجه، این کاربری از تاریخ 405/4/15 به من تعلق گرفت از توجه شما متشکرم.

پس هنوز دستت نیومده اینجا جوش چقد ضد قومیتیه

اره منتظرن از قومت تعریف بپرن بهت،آخه یکی نیس بگه به شما چه،سرتون تو کار خودتون باشه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

اره خیلی شبیه بودن خیلیم خونگرم بودن خوش گذشت در کل انشالله بتونم تابستون دوباره بیام

خداروشکر.

من تا به حال سمت شمال غرب نیومدم ، برخوردی نداشتم.

انشاءالله.

تمام زنان زیبا هستند ، تا زمانی که اعتماد بنفس دارند .