2777
2789
اهان. بیدنه قیز هی تاپیک ووری تراختوردان آجیقیم گلی

اوکی کاربریسی عدد دی بیولدا تاپیک ورمیشدی تراختورون اوتماغنان یاندی؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اوکی کاربریسی عدد دی بیولدا تاپیک ورمیشدی تراختورون اوتماغنان یاندی؟

هه اله اوزودی

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

گوزل دی آدین. منیم ده گولاغیما آیری اد دییب لر سیجیل ده نازنین دی

یاشیاسان منیم سیجیل ادیم حوریه دی انا طایفامدا حوری سسلر اما اوشاخ واقتینان قارداشیم مارال سسلیپ اله بی اددا گالب اوستومده

سنین ده ادن گوزل دی

یاشیاسان منیم سیجیل ادیم حوریه دی انا طایفامدا حوری سسلر اما اوشاخ واقتینان قارداشیم مارال سسلیپ اله ...

ساغووول

هه منیم ده بویوک بابام رحمتیک قولاما معصومه سسلییب

تو یه تاپیک که عنوانش این بود از کدوم کاربرا بدتون میاد خیلی ملیح نوشته بود از اونایی که حتی از پانه ...

😏😏

هه اله اوزودی

بمن میگه اگه بردین من ۱۰ ملیون میزنم برات..اگه باختین تاپیک بزن بگو غلط کردم..گفتم ۱۰ تومنو بده پماد بزن اونجایی که خیلی سوخته..غلطم خودت بخور ..یا بچس یا تاپیکاش الکی برا دعواس..چون حرف زدن بلد نیس

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بمن میگه اگه بردین من ۱۰ ملیون میزنم برات..اگه باختین تاپیک بزن بگو غلط کردم..گفتم ۱۰ تومنو بده پماد ...

بچس بابا. خوب جوابشو دادی ایول

هه اله اوزودی

سحر بیر تاپیک ورمیشدی اسیتدیم بیر سوز دیم گوردیم حدینده دری بیخیال اولدیم اونان باش باشا ورماخ سفه الیخدی کاملا بلیدی نیه تاپیک ورر

نازنین الان استانی خبرلریمیز دری صاباح اویون ساعت ۳ توشدی