2777
2789
عنوان

از حسادت های جاری جدید خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 26 پست
جمع خاصی نبود غریبه ک نبود بینمون . تازه جاری بار اول بود میومد خونشون یه گردنبند برای اون خریده بود ...

به اون کادو گردنبند دادن به توام دادن ،ولی به تو کادو روز اسناد جداگانه داد به اون نداد،به اونم باید به یه مناسبتی میداد یا بهت تو خلوت میداد

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

اخ من این مشکل و با خواهرشوهرم داشتمیعنی از همه لحاظ بالاترن قدبلند و پولدار و وضع مالی و خونه و ماش ...

امیدارم خدا به دل همه آرامش بده . منم آدم خاصی نیستم چیزی واسه حسادت کردن داشته باشم

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اون کادو گردنبند دادن به توام دادن ،ولی به تو کادو روز اسناد جداگانه داد به اون نداد،به اونم باید ...

خب کادو اینکه اولین بار بود میومد خونشون گردنبند بود . کادو این مناسبت همین بود . حالا اون روزی ک مناسبت شغل اون برسه کادوی اونم جدا میدن بهش مگه حسادت کردن داره ؟

من دیدم تو فامیلامون ماشین ها میلیاردی خونه ها گرون بازم به بقیه حسادت میکنن مثلا به معلمای بنده خدا ...

این خانم سالت زیبایی داره ماهیانه ۳ ۴ برابر من درامد داره

بله یه برادر داره فقط . متولد ۸۰ فکر کنم

چون از بچگی همه توجها به خودش بوده و خواهر نداشته فکر میکنه تو خونه ی شوهرم باید همه فقط به خودش توجه کنن ، کاش پدر و مادرا کمتر بچه هاشونو لوس بار بیارین ک هم کمتر اذیت بشن و هم کمتر دیگرانو اذیت کنن ، اصلا باهاش صمیمی نشو ، خیلی محترمانه و رسمی باهاش رفتار کن

بعضی ادما اینقد بخیلن دنیا رو هم بهشون بدی دلشون نمیخواد دیگران اندازه ی پر کاهی پول یا آرامش و خوشبختی داشته باشن ، یه دوستی داشتم همینجوری بود. از بس دلشون سیاهه

خب کادو اینکه اولین بار بود میومد خونشون گردنبند بود . کادو این مناسبت همین بود . حالا اون روزی ک من ...

چرا به تو گردنبند دادن پس؟اون اولین ورودش بود! بعد مناسبت شغلش هم که ندادن چیزی بهش

خب روز آرایشگر یک دی بود ،چند روز پیش،چرا چیزی ندادن بهش؟