2777
2789
عنوان

خواهرم با 14 سال سن دیت میره😱

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 53 پست
نمیدونم چطوری قانعش کنم،اخه کلا گارد داره به من،دوس نداره من رازشو بدونم،خودمم بدتر از اون کمبود محب ...

دقیقا عین منو خواهرم البته من چهارسال از اجیم بزرگترم،اونموقع که اجیم دوسپسر داشت۹سالش بود🥲

انقد باهاش صمیمی شدم که خودش بهم گفت

میدونی اول خودم رفتم یه سری رازای کوچیکمو بهش گفتم که احساس صمیمت کنه اعتماد کنه

بهش گفتم بزار برا بعد کنکور عواقب کارشو گفتم بهش

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا عین منو خواهرم البته من چهارسال از اجیم بزرگترم،اونموقع که اجیم دوسپسر داشت۹سالش بود🥲انقد باه ...

حالاخواهرت تو کنکور به جایی رسید؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
راهنماییش کن خدایی نکرده به جاهای باریکتر نکشه

اصلا نمیدونم به کجا کشیده شده

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

خودت جلوشو بگیر به نظر من به پدر یا مادرت نگو چون مشخصه جوری که باید برخورد نمیکنن و با دعوا و کتک هم چیزی درست نمیشه و بعد اون کارهای بدتر هم ممکنه انجام بده با این تفاوت که بیشتر مواظبه که کسی متوجه نشه اما هرچی زودتر خودت یه کاری کن با شرایطی که تو از پسره گفتی حتما ازش سواستفاده میکنه