2777
2789
عنوان

همسر سابقم ی دختر مجرد گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 9620 بازدید | 173 پست
اینجا اومدن که تجربه هاشونو به اشتراک بزارن شما کار خوبی نمیکنی که به بقیه میپری

انرژی منفی فرستادن و نفوذ بد زدن و توهین کردن کاردرستی نیست، نمیشه اسم اینکار رو اشتراک گذاشتن تجربه گذاشت!

همه متوجه شدن ایشون چی گفت ولی فقط شما از نیت قلبی نویسنده اون کامنت خبر دارید به نظرتون چرا؟

چون میدونم نیت قلبیش بد نبود مثل من که بد نیست ولی شما.... بماند

قضاوت هم کار درستی نیست اون یه چیزی پروندو رفت بعضی کامنت ها رو باید خوند و رد شد

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون میدونم نیت قلبیش بد نبود مثل من که بد نیست ولی شما.... بماندقضاوت هم کار درستی نیست بعضی کامنت ه ...

به نظرم اگر میخوایید با من دعوا کنید تعارف رو بذارید کنار و مسایل بی ربط رو بهانه نکنید

و گرنه الحمدلله نه من نه کاربران نه شما کور نیستیم و کامنت ها رو دیدیم

اگر از جای دیگه دلگیر هستید تعارف نکنید

That's how it goes, Everybody knows

این مدل ازدواج ها پرریسک هستچون همیشه اون مرد بچه اش براش اولویتامیدوارم هیچ زنی مجبور به اینجور ازد ...

زن عموم یکیشون سکته کرد زیر پنجاه سال اون یکی هم یه ماه بستری بود معلوم نشد چشه، وضع مالی معمولی حتی یکیشون رو به پایین، یکیشون به شدت چالش داشتن اون یکی خانومه خدایی زن خوبیه الان بعد ازدواجم بچه ها میرن سر میزنن میمونن و... عموهام کلا بی خیال بچه ها شدن دنبال زن جدیدن

طفلی چرا

خیانت...

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان بهترم

چی شد همچین فکری کردی؟ والا دهه 60 و 70 خیلی بهتر از شماها هستن

نگفتم این دهه ها خوب نیستن من گفتم کسی که مجرده و تاکید داشتم که با شرایط همسر سابق ایشون قبول کردن اینش ایراد داره

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

ای بابا چرا اینطوری میکنید مگه دروغ گفتم اینا حتی توی زیست دبیرستان هم تدریس میشه چه برسه دانشگاه وا ...

علم دانشگاه دبیرستان اینا چی هستن که بخوان کار خدا رو ببرن زیر سوال؟ خدا بخواد تو ۱۰۰سالگی ۵۰ سالگی هم طرف حامله میشه. حالا اونایی که سن کم بچه دارشدن چی همه سالمن نه نیستن یکی بیچاره میبینی ناشنواست یکی نابینا یکی دستش یکی پاش یکی مشکل قلبی اینا حکمت خودخداست. ادم سالم و کامل گیرنمیاد کلا

..

علم دانشگاه دبیرستان اینا چی هستن که بخوان کار خدا رو ببرن زیر سوال؟ خدا بخواد تو ۱۰۰سالگی ۵۰ سالگی ...

من ازدواج زود رو تاکید نکردم من گفتم اینقدر طرفداری خیلی دیر ازدواج کردن نباشید سن مناسب اوکیه در کدام حرف من طرفداری ازدواج زود رو دیدی؟؟

دلآ نفسم هستم ❤️❤️ آقایون درخواست ندن....

همسر سابق منم یه دختر گرفت اصلا هم ازش بزرگ نیست حتی ۴سال از من کوچیکتره نمیدونم با چه عقلی اومده زن یه مرد بچه دار شده ،ولی خوب قیافه نداره و فکر کنم پدر مادرش وضع مالی خوبی ندارن،من دخترم ندادم،شاید اگه پسر بود مثل شما میدادم ولی دخترا زودرنج آن دلم نیومد سختی بکشه،هفته ایی یه بار میره خونه باباش زنه ناراحته ،من ازدواج نکردم با یه بچه ازدواج سخته

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
زن عموم یکیشون سکته کرد زیر پنجاه سال اون یکی هم یه ماه بستری بود معلوم نشد چشه، وضع مالی معمولی حتی ...

دیدی گفتم همیشه یا بچه یا زنه اون وسط له میشن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞