2777
2789
همون زنه یجا لجشع. ـاینجور طلافی میکنه. مردا انقد بیکار نیستن از این کارا کنن... زن ستیزه 👌شک نکن

نبابا طرف مرده واسه یکی از کاربر ها عکسش رو فرستاده نکبت

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 بردگـی یعنی اینکه یک شخص دیـگر تصمیم بگیرد تو چـقدر و چه انـدازه آزاد باشیhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2352937

هر گو....میخواد باشه بزار باشه غلط میکنه که توهین میکنه

اره واقعا. ــشاط توهیناشو بده نی نی یار..

بیــــ شعورن دیگه، لایق خودشونو نثار دیگران میکنن👌

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کجا؟ تو خصوصی؟

سلام

این کاربر اقا با یکی دیگه از کاربری هاش تو تاپیک یه خانم گفته بودن منتظر باش یکی بیاد بگیرتت هیچکس باهات ازدواج نمیکنه

الانم با این کاربریش تو تاپیک اخرش به استارتر توهین کرده

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 بردگـی یعنی اینکه یک شخص دیـگر تصمیم بگیرد تو چـقدر و چه انـدازه آزاد باشیhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2352937

نبابا طرف مرده واسه یکی از کاربر ها عکسش رو فرستاده نکبت

معلوم نیس عکس کدوم بخت. برگشته ای رو زده

پروفش نشون میده زنه👏👌

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

معلوم نیس عکس کدوم بخت. برگشته ای رو زدهپروفش نشون میده زنه👏👌

نه مطمعنم مرده پروفش بخاطر باگ سایت این شکلیه کلا به خانم ها درخواست دوستی میده که باهاشون بره تو رابطه

سلام کجا؟ تو خصوصی؟

سلام

توی خصوصی باشه عکس داشته باشیم رسیدگی میشه؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نه مطمعنم مرده پروفش بخاطر باگ سایت این شکلیه کلا به خانم ها درخواست دوستی میده که باهاشون بره تو را ...

یه چی میدونم ک میگم.

بیا پیوی بهت میگم چراشو👌

سلامتوی خصوصی باشه عکس داشته باشیم رسیدگی میشه؟

به به سارا جون.. حالتون چطوره؟

رسیدنتون بخیر 😍

چقد جاتون خالی بود 😍👌

به به سارا جون.. حالتون چطوره؟ رسیدنتون بخیر 😍چقد جاتون خالی بود 😍👌

سلام

ممنونم لطف دارین 🌸

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.