2777
2789
شوهرمم همینو میگه من میگم اسباب کشی سخته و ماهی ۸ بدیم کرایه میشه همون ۳۰۰ تومنه

ولی اون پول رو بزاریطلا بخری بعد دوسال دو سه برابر شده کل ضرر جبران میشه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیاط داریم. از قدیم همیشه خونه حیاط دار داریم. فقط یه سال رفتیم آپارتمان که دیدیم نمیتونیم، فروختیمش دوباره اومدیم توی خونه حیاط دار.

باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟

خونش سبکش قدیمیه ولی

اشکالی نداره بعدش میری خونه نو خودت

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

شوهرمم همینو میگه من میگم اسباب کشی سخته و ماهی ۸ بدیم کرایه میشه همون ۳۰۰ تومنه

آهان خونه ای که نشستید بدون اجاره هست؟خوب بازم بهتره مشورت کنید با چند نفر. مثلا الان ۳۵۰ پول زیادیه ولی دو ماه بعد معلوم نیست چقدر ارزش داره. مصالح هم گرون. اگه پول ساخت خونه دارید خوب فرق میکنه

آهان خونه ای که نشستید بدون اجاره هست؟خوب بازم بهتره مشورت کنید با چند نفر. مثلا الان ۳۵۰ پول زیادیه ...

پول ساخت خونه رو داریم

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹