2777
2789

چیکار داری میکنی..خیلی تو اشتباهی

درسته یزمانی کم کاری کردی ولی خدا از تو نمازی نمیخواد که توش فقط خستگی باشه

اینجوری هیچ وقت از نماز لذت نمیبری و خدا اینو دوست نداره

عزیزم تو کافیه هرروز همراه هر نمازت یدونه هم قضاشو بخونی

خدا همینجوری تلاشت رو میبینه اگه عمری باسه همه رو قضا میکنی اگه نه هم خود خدا میبخشه

من هم نماز قضا زیاد دارم ولی روزی فقط ۱۷ رکعت میخونم نزدیک دوسال هست و خیلی سال باید هموز بخونم همینکه خدا تلاش منو برای جبران نیبینه کافیه اینجوری زده نمیشم از نماز

روزی صد رکعت رو هیچ وقت نمیتوتی ادامه بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری این همه نماز قضا داری؟ یعنی قبلا نمیخوندی تازه تصمیم گرفتی بخونی؟ اگه اینطوریه لازم نیست قبلیا ...

قبلی ها واجب هستن خونده بشن. دقت کنید فتوای غلط ندین تا خودتون و دیگرون دچار مسئولیت و غفلت نشید

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

روزی یکساعت جداازنمازام اختصاص دلدم

میدونم همون ۱۷ رکعت رو اضافه تو بخون بجاش قران رو باه فهم و درک بخون دین از ما اگاهی و تفکر میخواد نه الکی خم و راست شدن

خودتو رشد بده

اگه بیشتر میتونی بخونی بجای ۱۷ رکعت ۳۴ رکعت بخون بگو خدایا تو شاهد باش من میخوام جبران کنم کمکم کن تداوم داشته باشم تو این مسیر

قبلی ها واجب هستن خونده بشن. دقت کنید فتوای غلط ندین تا خودتون و دیگرون دچار مسئولیت و غفلت نشید

درسته حق با شماست من اشتباه بیان کردم. متاسفم🥲

پس حرفم رو اصلاح میکنم درواقع قبلا خونده بودم که نباید از لحاظ روحی خودتو ناتوان کنی و مثلا اگه یه آدمی توان نداشته باشه میتونه با مقدار کمتر شروع کنه و بعد با هرنماز واجب قضا هارو هم بخونه

درسته حق با شماست من اشتباه بیان کردم. متاسفم🥲پس حرفم رو اصلاح میکنم درواقع قبلا خونده بودم که نبای ...

و من الله التوفیق

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

2790
2778
2791
2779
2792