2777
2789
عنوان

چرا می ترسم از کار خونه کردن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 28 پست
نه پولش دارم نه وقتش نه کسی دارم ببرتم

عزیزم تو بچه داری درسته؟ اگه این بیماری ها رو جدی نگیری خیلی برای اون بچه هم خطرناکه اسیب میزنی بهش

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش خواستم بگم افسردگی شدید داری ولی وقتی بقیشو خوندم احتمال میدم برات طلسمی چیزی گرفتنیه فکری واسه ...

اسی اسکیزوفرنی داره به احتمال زیاد اون سایه ها هم توهمه

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

شاید طلسم شدی

توخونمون پر مورچه درشت مشکی شده یه دفعه ،از مورچه ها به سر حد مرگ وحشت دارم .اینقدر حالم پریشونه که حتی نمیتونم حرف بزنم حتی دختر بچه ام بهم یه چیز میگه فقط گریه می کنم در این حد ضعیفم .ظاهری نقش بازی می کنم که خوبم ولی از درون کلا خالی خالی .

داره میگه سایه ها کاری هم میکنن یعنی توهم میتونه نباشه🤦🏻♀️

عزیزم توهم زدن همینه

واقعا بیماری خطرناکیه امیدوارم اسی حداقل یه مدت بره پیش روانپزشک چون بچه کوچیک هم داره

عزیزم توهم زدن همینه واقعا بیماری خطرناکیه امیدوارم اسی حداقل یه مدت بره پیش روانپزشک چون بچه کوچیک ...

خب ببین خودم هم میگم بی خیال تو همه ،خیالاتی شدم .ولی وقتی میره لامپ رو روشن می کنه و روشن میشه اینو کجای دلم بزارم 🥺به خدا که توهم نیست می بینمش .مثلا سایه دیدم رو دیوار اولین بار رد شد فکر کردم شوهرم هست بیدار شده بره دسشویی نگاه کردم دیدم شوهرم خوابه .یه ترس بد پیچید تو وجودم .در حالی که به چیزی هم فکر نمی کردم قبلش

توخونمون پر مورچه درشت مشکی شده یه دفعه ،از مورچه ها به سر حد مرگ وحشت دارم .اینقدر حالم پریشونه که ...

یه تند خوانی صوتی سوره ی بقره رو دانلود کن وسه روز بعد نماز صبح بذار توخونت پخش بشه اجازه نده هیچ اتفاقی مانع این کارت بشه. برای خودت هفده بار سوره ی جن رو بخون تا ترست تموم بشه. به تغذیه ات برس غذای سالم بخور .به حضرت امیرالمومنین علی (ع)متوسل شو چون جن های کافر در حد مرگ از ایشون می ترسن .وتمام جن های مسلمان شیعه ی ایشان هستند.

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
خب ببین خودم هم میگم بی خیال تو همه ،خیالاتی شدم .ولی وقتی میره لامپ رو روشن می کنه و روشن میشه اینو ...

اگه چیزی بود شوهرت هم متوجه میشد

از کی اینطوری شدی؟کسی تو خانوادتون اسکیزوفرنی نداره؟ یا مثلا قبل دیدن این تحت فشار روانی نبودی؟

اگر انرژی منفی به خونتون داری عوض کنید حال و هواتم عوض شه

داره میگه سایه ها کاری هم میکنن یعنی توهم میتونه نباشه🤦🏻♀️

آره نیست ،دختر کوچیکم پریشب با خودم بیدار بود .اونم گفت مامان این چیه نگاه کردم سایه رد شد باز .چون نترسه،گفتم سایه بود .ولی خب کسی نبود که سایه اش اون باشه .وقتی اونم دید یعنی توهممن نیست ...ولی فقط زمانی هست که تو خونه هستم .ساعت حدودا چهار صبح .....من حتی فکر می کردم از بی خوابی زده به سرم .ولی وقتی دخترم هم دید واقعا بیشتر ترسیدم .

اگر انرژی منفی به خونتون داری عوض کنید حال و هواتم عوض شه

کاش میشد عوضش کنم زود تر .نزدیک قبرستونه ،کنار دره ،کلی جونور داره داخل حیاطش وحشتناکه ....دلم می خواد برم ولی تا خرداد قرار داد داریم بعدش هم بعید می دونم به خاطر پول پیش و ...شوهرم تمدید نکنه

کاش میشد عوضش کنم زود تر .نزدیک قبرستونه ،کنار دره ،کلی جونور داره داخل حیاطش وحشتناکه ....دلم می خو ...

فعلا نمیتونی بری چند هفته ای خونه مامانت که حالت بهتر شه؟

اسی اسکیزوفرنی داره به احتمال زیاد اون سایه ها هم توهمه

متوجه هستم آخه گفت سایه من شک کردم اسکیزو فرنچی میتونه کامل یه افرادی رو ببینه همینطور که ما همو میبینیم و باهاشون حرف بزنه

اون موجودات ماورایی هم شبیه سایه هستن یه نوعشون رنگشون اون رنگی هست