2777
2789
ببخشید نمیار که برزیلیه منظورم خونه ی دیماریا بود

ن ی نمیار هم تو ارژانتین هس.خودم دیدم.میشناسمش

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ،هرچی باشه میدم بپوشه،اخه پول ندارم زیرپوش بخرم واسش.بزرگ هم باشه چ بهتر همه جاشو میگیرع.

یعنی حالت رکابی میره پایین تا نوک پا؟؟؟ با کفش براق دامادی .. موها ژل زده ..

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
یعنی حالت رکابی میره پایین تا نوک پا؟؟؟ با کفش براق دامادی .. موها ژل زده ..

اووووووف😍😍😍😍خودشه،خیلی خوشتپ میشه.من ک مردم برا تیپش.

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

خوب جاری منم هموناست دیگه همساین با زنش با هم سبزی پاک میکنن

اره سبزی فروششونو خیلی تعریف میکنن میگه خیلی ترتمیزه سبزیاش.. وانتی ریچارد و برادران

پس بگو پشمای سک و سینه ش رو نزنه .. فر بخوره رو رکابی سفید خودشو نشون بده ..

ن نمیزنه پشمالوووووووو دوس دارمممم با رکابیییییی بزررررررگ جوووووون😍😍😍😍😍

اما جاریم از عمو کارلوس میخره هم ارزونتر میده هم اختلاق داره

آخ عمو کارلوس عمو کارلوس ... مرد خوش قلب کار درست ..میشناسمش .. اون سبزی قورمه خرد کرده هم میاره .. سرخ کرده هم زنش درست میکنه اسم زنشم جورجینا انگریبردزیان.. ارمنی هست فکن کنم