2777
2789
عنوان

مجردا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 27 پست
نمیدونی چقدر باسن پاره شد تا ازدواج کردمخانوادم میخواستن سنتی ازدواج کنم با یکی عین خودشونچقدر افسرد ...

سنتی خوب نیست نمیشناسی طرفو من خاستگار سنتی برام میاد میگم نه همشون میخوان محدودم کنن طرز فکر منم مثل شماعه

شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۷ سالمه مسافرت دوستانه بدون خانواده یکبار رفتم ولی مسافرت با مسافت کوتاه و نصفه روزه اونم تنهایی برای دیدن دوستام و خرید چند بار رفتم یعنی هر وقت زمان داشتم و پیش اومده

معمولا برنامه زندگیم اینطوریه که همه چیم با خانواده ام هماهنگه محدودیت ندارم و کاملا بهم اعتماد داشتن از اول ولی چون از آزادیم سوء استفاده نکردم ساعت خاصی برام مشخص نکردن ولی خودم اگر توی شهر خودم باشم و کار خاصی بیرون نداشته باشم معمولا تا ۹ خونه ام مگر در شرایط سفر و غیره که لوکیشن اقامتم مشخصه . در کل هماهنگی و رفاقت با خانواده و جلب اعتمادشون و مقید بودن به تفکرات و لایف استایل سالم زندگیم برام الویت بوده همیشه

در کل به نظر من و حتی خیلیا پتانسیل اتفاقاتی که توی ساعاتی از شب بخواد کسی رقم بزنه و خانواده اش بابتش نگران باشن توی روز هم میتونه بیوفته اینو اگر متوجه نشدی چند بار بخون

سنتی خوب نیست نمیشناسی طرفو من خاستگار سنتی برام میاد میگم نه همشون میخوان محدودم کنن طرز فکر منم مث ...

دقیقاااا خواستگارا سنتی منم میگفتن حتی عکس رو پروفایلت نزار😑😑 ببین شاید خنده دار باشه برات حرفم ولی انقدر محدود بودم این چیزا برام اولویت بود!

من ۲۷ سالمه مسافرت دوستانه بدون خانواده یکبار رفتم ولی مسافرت با مسافت کوتاه و نصفه روزه اونم تنهایی ...

من مامانمم تنهاست برای این نمیتونم تنهاش بزارم وابسته اس بهم تو اینستاهم میبینه میبرن ادم میکشن استرس میگیره

دقیقاااا خواستگارا سنتی منم میگفتن حتی عکس رو پروفایلت نزار😑😑 ببین شاید خنده دار باشه برات حرفم ول ...

معلوم شد خوشگلی پس

من مامانمم تنهاست برای این نمیتونم تنهاش بزارم وابسته اس بهم تو اینستاهم میبینه میبرن ادم میکشن استر ...

میفهمم هر کس شرایط خاص خودش رو داره منم تک فرزندم و وابستگی خانواده بهم زیاده ولی در هر حال چون پرسیدی گفتم نسخه زندگی هر کسی با بقیه متفاوته عزیزم فکرتو درگیرش نکن 🌸🫶