2777
2789
عنوان

حسد حسد حسد

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست
بهتره وقتی از کل قضیه اطلاع نداری نظر ندی.. با وجود اینکه طرف تو رابطست توجه داره ب استارتر الان باز ...

والا اینطور که استارتر گفت، قبل از اینکه بره توی رتبطه به ایشون توجه کرده.

ضمنا شاید اون توجه بی منظور بوده یا فقط به خاطر رابطه ی فامیلی بوده یا نه اصلا توجه بوده ولی دیگه به هردلیلی ادامه پیدا نکرده و الان توی رابطه ست.

خراب کردن رابطه ی مردم درسته؟

اگه درسته که ایشالا رابطه ی شما هم خراب شه چون پارتنر یا شوهرتون به یک نفر یه کم توجه کرده و طرف پیگیر شده...

خوبه اینطوری؟

خودتون رو جای اونم بذارید بد نیست

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

والا اینطور که استارتر گفت، قبل از اینکه بره توی رتبطه به ایشون توجه کرده.ضمنا شاید اون توجه بی منظو ...

الانم ک تو رابطه هست توجه داره حتی بیشتر از قبل.

چی میگی؟؟؟؟؟ رابطه ی فامیلی وجود. نداره

نگفتم درسته گفتم باهاش صحبت کنه اون اقا خودش عقل داره و میفهمه باید چیکارکنه.

ایشالا عزیزمم اگ باعث میشه شما سوزشت کم بشه ک انشالله❤❤

اون. اقا هم قبل رابطه هم الان توجه های زیادی داره ساعت ها ب ایشون زل میزنه پس مشکل از اون اقاست..

میفهمی داره خیانت میکنه ب اون طرفی ک حتی باهاش هست؟

ب شماهم ربط نداره ک میای رو نظرم، نظر میدی خودتو نخود. هر اش نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینطور که استارتر گفت، قبل از اینکه بره توی رتبطه به ایشون توجه کرده.ضمنا شاید اون توجه بی منظو ...

کسی ک تو رابطه باشه و توجه کنه ب دیگران ینی اون توجه خیانت نیست؟؟؟؟ کسی ک تو رابطه هست حق هیچ توجه ای رو نداره ب جنس مخالف

الانم ک تو رابطه هست توجه داره حتی بیشتر از قبل. چی میگی؟؟؟؟؟ رابطه ی فامیلی وجود. نداره نگفتم درسته ...

سوزش؟

خدا شفات بده زنیکه

میگم سعی نکنید رابطه ی اون بدبخت رو خراب کنید. چی میگی؟

خونه خراب کن🤐

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

چرااانقد قضاوت میکنید شما؟ طرف قبل رابطش نبوده که توجه کرده و فامیل هم نیست و یه توجه الکی هم نبوده . تمام. اون یه دختره منم ی دخترم و احساس دارم، نگران نباش هرچی خدا بخواد همون میشه