2777
2789
میترسم غذا بد بشه کم بخورن

خب شما همه رو به نحو احسن انجام بده و تلاشتو کن خوب باشه ، ولی دیگه بعدش استرس میکشی که چی

هرچی شده شده ، زحمتتو کشیدی فدای سرت

بشین توام باهاشون غذا بخور چایی بخور بگو بخند شبم راحت بگیر بخواب

این دو روز دنیارو ازین سختی و استرسای بی مورد به خودمون ندیم

یکم ذکر بگو صلوات بفرست توکل کن به خدا بگو همه چی خوب پیش بره بسپار دست خودش بعدشم ریلکس کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما همه رو به نحو احسن انجام بده و تلاشتو کن خوب باشه ، ولی دیگه بعدش استرس میکشی که چی هرچی شده ...

باورت میشه من در طول روز اصلا به خدا فکر نمیکنم خیلی ازش دور شدم خیلی خیلی

باورت میشه من در طول روز اصلا به خدا فکر نمیکنم خیلی ازش دور شدم خیلی خیلی

خب عزیزم توکل به خدا که نباشه یا کم باشه همچین چیزی بعید نیست ، استرس مضاعف و بی دلیل ، نیاز داری پشتت به خدا گرم باشه... دوباره ارتباطتو قوی کن ، اول از همه آرومت میکنه کم کم میبینی اثرشو

چ فایده ای داره عزیزم

1- بهبود عملکرد مغزی

گلاب به دلیل وجود ترکیبات آرامشبخش و آنتیاکسیدانی، میتواند به بهبود عملکرد مغزی و افزایش تمرکز و حافظه کمک کند.

این عصاره گیاهی با کاهش استرس و فشارهای روانی، از افت عملکرد شناختی جلوگیری کرده و به تقویت هوشیاری ذهنی کمک میکند. مصرف مداوم گلاب به خصوص در زمانهای پرتنش و استرسزا میتواند تأثیر مثبتی بر عملکرد مغز داشته باشد.

12- رفع خستگی

گلاب به دلیل خواص آرامشبخش خود میتواند به رفع خستگی جسمی و روانی کمک کند. مصرف گلاب یا استفاده موضعی آن بر روی بدن، به بازسازی انرژی و افزایش حس طراوت و شادابی منجر میشود.

این خواص گلاب به ویژه برای افرادی که در طول روز فشار زیادی را تحمل میکنند، مفید است

14- کاهش علائم افسردگی

گلاب با تأثیر مستقیم بر سیستم عصبی مرکزی، به کاهش علائم افسردگی کمک میکند. این عصاره گیاهی با افزایش تولید سروتونین، هورمون خوشبختی، به بهبود خلقوخو و کاهش حس ناامیدی کمک میکند. مصرف گلاب در طول روز میتواند باعث بهبود کلی وضعیت روحی و روانی افراد شود

اینا اثرات مثبتش روی مغز و روان انسان هست

اثرات جسمی هم داره گوگل بزن بخون

گلاب یکی از عالی ترین محصولات طبیعیه که بنظرم تو همه خونه ها باید باشه و استفاده بشه