2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعضی یبوستا از اعصابه . کلا قبل غذا اب بخور . صبح بیدار میشی ابلیمو بریز توی اب نسبتا جوش دو لیوان حداقل بخور.

اگه زخم شدی عسل طبیعی با کمی زردچوبه بزن بهش .

میگن زمانِ دفع ، صبحه . وقتی خواب باشی یا بهردلیلی دیر شه ، یبوست میشه . خیلیا صبح هم که چای شیرییییین پنیر میخورن ، دسشوییشون میگیره سریع امتحان کن. هرچی میخوری خوووب بجووو بشه آب توی دهنت بعد قورت بده

توی این شب آرزوها برا منم از خدا بخواهین حاجتروام کنه الساعه ی حال واقعیییی بهم بده

لطفااا 🥲

تخمه شربتی تخمه بالنگو تو آب جوش قاطی کن با یکم گلاب بخور چند بار در روز تکرار کن

سوپ مرغ دزس کن اصلا برنج نخور توی سوپ هویج و جو بریز صبحانه نهار شام فقط سوپ بخور اصلا برنج نخور

وای منم انقد اسهال دارم چند مدته بیچاره شدم فقط

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

ببخشید دلدرد هم داری؟ دفع گاز داشتی ؟ یه وقت انسداد یا ولولوس و مشکلات اینجوری نباشه خدایی نکرده ..شیاف گلیسیرین بزن اگه دیدی درد داری و دفع هم نداشتی حتما برو دکتر

برای یبوست سیب با پوست بخور و آب ولرم به صورت ناشتا و حتما پیاده روی باید داشته باشی تا حرکت روده هات بهتر شه ..ولی یه هفته زمان زیادیه اگه دلدردت زیاده و دفع گاز هم نداری حتما برو دکتر