2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی یبوستا از اعصابه . کلا قبل غذا اب بخور . صبح بیدار میشی ابلیمو بریز توی اب نسبتا جوش دو لیوان حداقل بخور.

اگه زخم شدی عسل طبیعی با کمی زردچوبه بزن بهش .

میگن زمانِ دفع ، صبحه . وقتی خواب باشی یا بهردلیلی دیر شه ، یبوست میشه . خیلیا صبح هم که چای شیرییییین پنیر میخورن ، دسشوییشون میگیره سریع امتحان کن. هرچی میخوری خوووب بجووو بشه آب توی دهنت بعد قورت بده

توی این شب آرزوها برا منم از خدا بخواهین حاجتروام کنه الساعه ی حال واقعیییی بهم بده

لطفااا 🥲

تخمه شربتی تخمه بالنگو تو آب جوش قاطی کن با یکم گلاب بخور چند بار در روز تکرار کن

سوپ مرغ دزس کن اصلا برنج نخور توی سوپ هویج و جو بریز صبحانه نهار شام فقط سوپ بخور اصلا برنج نخور

وای منم انقد اسهال دارم چند مدته بیچاره شدم فقط

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

ببخشید دلدرد هم داری؟ دفع گاز داشتی ؟ یه وقت انسداد یا ولولوس و مشکلات اینجوری نباشه خدایی نکرده ..شیاف گلیسیرین بزن اگه دیدی درد داری و دفع هم نداشتی حتما برو دکتر

برای یبوست سیب با پوست بخور و آب ولرم به صورت ناشتا و حتما پیاده روی باید داشته باشی تا حرکت روده هات بهتر شه ..ولی یه هفته زمان زیادیه اگه دلدردت زیاده و دفع گاز هم نداری حتما برو دکتر